Liam-Payne-Cheryl-bebis-namn

Det ska Liam och Cheryls son heta

I mars fick Liam Payne och Cheryl Cole sin son. De har dock ännu inte avslöjat vad han ska heta men enligt källor ska de nu ha valt ett namn. Update: De har nu bekräftat att namnet stämmer.

Det ryktades länge om att Liam Payne och Cheryl Cole skulle ha barn men ingen av dem bekräftade det förrän de faktiskt fått barn. Den 25 mars la Liam ut en bild på sig själv och sin nyfödda sonsom ska ha kommit tre dagar tidigare. Både han och Cheryl skrev att de var väldigt lyckliga och att sonen ännu inte fått ett namn.

Läs mer: Liam Payne och Cheryl har fått barn

Sen dess har det varit tyst från dem båda. Liam har snabbt kommenterat hur fantastiskt det är att vara pappa samt skrivit på Twitter om blöjor. Vi har dock inte fått höra något om namnet.

Enligt källor till The Daily mail ska paret haft problem med att bestämma vad sonen ska heta men nu ska de äntligen ha bestämt sig. Källan berättar för tidningen att de båda ska ha gillat namnet Bear och därför bestämt sig för det. Liam och Cheryl har dock inte bekräftat det så vi får vänta och se om det stämmer.

UPDATE:

Liam har nu bekräftat att hans son heter Bear. På Twitter har Bear Grylls hyllat Cheryl och Liams val av namn, vilket Liam har svarat på och tackat honom! Säg hej till Bear Payne!

Läs mer:
Liam Payne om Cheryl: ”Hon har varit min drömtjej sedan jag var ung”
Liam Payne: ”One Direction kommer att återförenas”
Så kommer Liam Paynes solomusik att låta

Följ FRIDA på Facebook, Youtube, Twitter, Instagram och Snapchat för att inte missa något.

Foto: IBL