tidshopp-13-reasons-why

Det kommer vara ett tidshopp i säsong 2 av 13 reasons why

Vi har ännu inte fått något exakt datum för när den andra säsongen av 13 reasons why kommer men redan nu vet vi en hel del om den. Bland annat kommer det vara ett tidshopp mellan den första och den andra säsongen.

Den andra säsongen av 13 reasons why är färdiginspelad men har ännu inte fått ett premiärdatum. Som tur var har skådespelarna avslöjat lite av vad som kommer hända i den kommande säsongen.

Läs mer: Sex saker vi vet om säsong 2 av 13 reasons why

Vi vet bland annat att Hannah kommer att vara tillbaka men fokus kommer inte längre att vara på henne utan istället kommer vi få veta mer om de andra karaktärerna.

För Hollywood reporter avslöjar också Dylan Minette, som spelar Clay, att det kommer vara ett tidshopp mellan säsong 1 och säsong 2. Den första säsongen slutade, som vi minns, med att en rättegång drog i gång och det verkar som att säsong 2 kommer att börja när rättegången är över.

– Säsong 2 tar plats några månader efter den första säsongen. Jag är nyfiken på att se hur Clay har klarat sig de senaste månaderna, berättar Dylan för Hollywood Reporter.

Läs mer:
Clay kan få en ny kärlek i nästa säsong av 13 reasons why
Hon är en av de nya karaktärerna i 13 reasons why
Så skulle 13 reasons why egentligen ha slutat

Foto: Netflix