One-direction-2018

Det kan komma en One Direction-reunion – men inte som du tror

Tre år senare och vi hoppas fortfarande på att One Direction ska återförenas. Nu hintar Liam Payne att vi kan få se dem tillsammans igen under jul, dock inte som band.

Det är runt tre år sedan One Direction valde att ta en paus och istället satsa på sina solo-karriärer. Sen dess har de alla släppt ny musik och gjort massa andra projekt.

För alla directioners finns det dock ändå hopp om att de en dag ska återförenas något som de själva inte helt uteslutit. Både Niall Horan och Liam Payne har tidigare sagt att de en dag kommer att återförenas.

Tidigare i höstas dök det också upp turnédatum för One Direction 2020 på en biljett-sajt men det togs snabbt ner. Ingen i bandet har heller kommenterat nyheten.

Nu verkar det som att vi kan få se killarna tillsammans i jul men dock inte som ett band.

I en intervju med Capital FM fick Liam Payne frågan om han har någon kontakt med de andra från 1D. Varpå han svarade att han nyligen pratade med Niall Horan i telefon.

– Vi pratade i typ fyra timmar på Facetime. Jag hade inte pratat med honom på jättelänge. Det var faktiskt riktigt kul, säger Liam till Capital FM.

På frågan om han kommer att träffa resten av killarna under julen svarade han att han hoppas på det.

– Alla är så upptagna, det är vad det är. Jag träffade Louis under X-Factor. Jag har inte träffat Harry på länge men jag tror alla är i London just nu, vilket är coolt. Det är första gången på länge vi har varit så nära.

De verkar alltså inte ha bokat in något men om de alla befinner sig i samma stad är chanserna i alla fall ganska stora för att vi får se dem tillsammans.

Läs mer:

Liam Paynes avslöjande om 1D: ”Därför har vi ingen kontakt”

Louis Tomlinson avslöjar att ingen i One Direction gillade bandnamnet

Turnédatum för One Direction har dykt upp – nu tror fansen på återförening

Foto: IBL