Det kan finnas ett nytt kärlekspar i Riverdale – här är bildbeviset

Det kan finnas ett nytt kärlekspar i Riverdale – här är bildbeviset

Trots mord och mysterier finns det en hel del kärlek i Riverdale. Nu verkar det som att vi kommer få se ytterligare ett par tillsammans.

De senaste avsnitten av Riverdale har fokuserat mer på relationerna mellan olika karaktärer än på jakten efter Black hood (kommer han ens komma tillbaka?). Både Varchie och Jughead verkar var stabila och även Cheryl kanske kommer få känslor för någon snart.

Nu har det släppts en bild från avsnittet som vi kan se nästa vecka, på Alice och FP. Det kan visserligen vara så att de bara står och diskuterar mordet som FP hjälpte Alice att dölja men det är svårt att missa deras kemi.

De har hittills inte fått så mycket tid tillsammans framför kameran men vi vet att Alice varit en del av Serpents och att det verkar som att de har ett förflutet.

Om vi ska analysera bilden ytterligare känns det mer än bara vänskapligt att den ena står lutat mot väggen medan den andra håller handen mot samma vägg och lutar sig fram.

Att FP och Alice skulle bli tillsammans kanske känns lite konstigt med tanke på att deras barn dejtar, men glöm inte att det är The CW som står bakom serien och att de även gjorde Gossip girl.

Ingen kan väl ha missat när Serena och Dans föräldrar blev kära samtidigt som deras barn var tillsammans?

Läs mer!
Cheryl och Toni tar plats – i nästa avsnitt av Riverdale
16 tecken på att du är Betty Cooper i ditt kompisgäng
Åtta personer som kan bli nya borgmästaren i Riverdale

Källa: Seventeen

Foto: The CW