Skam-om-tio-ar

Det här tror Skam-skådespelarna att deras karaktärer gör om tio år

I våras fick vi säga hej då till Skam för alltid. I onsdag samlades några av skådespelarna för att prata om sina bästa ögonblick från serien samt var de tror att deras karaktärer kommer att göra om tio år.

Den norska serien Skam fångade allas hjärtan och även fast många hoppades på en femte säsong så fick vi i våras säga hej då till den.

I onsdags hölls ett panelsamtal där Ulrikke Falch (Vilde), Tarjei Sandvik Moe (Isak), Josefine Frida Pettersen (Noora), Carl Martin Eggesbø (Eskild) och Ina Svenningsdal (Chris) från Skam pratade om serien.

Läs mer: Ulrikke Falch får kritik efter kommentar om Skam-Isak

En av de stora frågorna de fick var vad de tror att deras karaktärer skulle göra om tio år. Här är deras svar:

Isak

Tarjei Sandvik Moe berättar att han tror att Isak kommer fortsätta hänga på Nissen (skolan) och jobba. Ulrike Falch tillägger att hon tror att Isak kommer bli vaktmästaren.

Chris

Ina Svenningsdal tror att Chris kommer att ha flyttat till Gran Canaria där hon jobbar som bartender och har träffat en spanjor.

Eskild

Carl Martin Eggesbø kan tänka sig att Eskild skulle kunna jobba som skolsköterska på Nissen (skolan). Han säger också att Eskild varit praktikant ett år eller så för att sedan ta över efter skolsköterskan.

Noora

Josefine Frida Pettersen är mer osäker på vad Noora skulle göra. Hon tror att hon fortfarande skulle vara tillsammans med William och att hon fortfarande håller tal för folk.

Läs mer:
Astrid S om den intima inspelningen med Herman från Skam
Skam-Sana blir första kvinnan med hijab på norskt modemagasin
15 scener i Skam vi aldrig kommer att glömma

Källa: VG

Foto: NRK