Riverdale-karaktarer

Det här säger din favorit-karaktär i Riverdale om dig

Vem är din favorit i Riverdale? Din favoritkaraktär avslöjar en hel del om hur du är (eller vill vara) som person!
Betty-Riverdale

Betty

Du är en väldigt omtänksam person och det är viktigt för dig att dina vänner och familj mår bra. Du är också väldigt nyfiken och envis och du ger inte upp i första taget.

Archie-Riverdale

Archie

Du är impulsiv och äventyrlig. Du är bra på det mesta och har väldigt lätt för att lära dig nya saker. Du kan vara väldigt beskyddande och är inte rädd för att skydda dem.

Jughead-Riverdale

Jughead

Du har svårt att lita på andra människor vilket gör att du inte så ofta pratar om känslor. Det tar ett tag innan du öppnar dig för en annan person. Du bryr dig väldigt mycket om andra vilket gör att du ofta sätter dem före dig själv.

Veronica-Riverdale

Veronica

Du är en väldigt självständig person och du säger alltid vad du tycker. Ärlighet är något du värderar högt men även fina saker som en dyr väska är något du uppskattar.

Josie-Riverdale

Josie

Du gillar att stå i centrum och är inte rädd för att ta plats. Även om du påverkas av vad andra tycker och säger försöker du att inte ta åt dig och går din egen väg.

kevin-keller-riverdale

Kevin

Du älskar att få andra att skratta och humor är ditt vapen mot allt. Även om du gillar drama så försöker du undvika att blanda dig i det. Istället sitter du gärna och tittar på med popcorn.

Cheryl-Riverdale

Cheryl

Utåt uppfattas du som hård och tuff men på insidan är du snäll och ödmjuk. Du försöker att hitta dig själv. Personerna som står dig närmast är du väldigt rädd om och du skulle göra allt för dem.

Toni-Topaz-Riverdale

Toni

Du går din egen väg och låter ingen säga till dig hur du ska vara eller bete dig. Du är en väldigt bra lyssnare och ställer alltid upp när någon behöver dig.

FP-Jones-Riverdale

FP

Du är en ledare och är oftast den som tar ansvar och ser till att saker händer. Även om du kan hamna i trubbel ibland så lyckas du alltid ta dig ur det.

Alice-Cooper-riverdale

Alice

Dina vänner kan emellanåt kalla dig för ”mamma” då du alltid är den som tar hand om alla andra samt ser till att alla har det bra. Du är också väldigt nyfiken och älskar att skvallra.

Fred-Riverdale

Fred

Du hatar drama, vill helst bara ta det lugnt och undviker konflikter.

Hermonie-Riverdale

Hermonie

Du har alltid åsikter om allting men låter gärna någon annan fatta de slutgiltiga besluten.

Läs mer:
Kändisarna du inte visste gjorde audition för Riverdale
Sju ledtrådar som kan avslöja hur det går för Jughead i Riverdale
KJ Apa och Camila Mendes om sexscenerna i Riverdale

Foto: IBL