Luke Perrys död påverkar Riverdale

Det här händer med Riverdale efter Luke Perrys bortgång

Inspelningen sätts på paus och hela säsongen dedikeras till Luke Perry.

4 mars nåddes vi av den sorgliga nyheten att Riverdale-sjärnan Luke Perry dött av en svår stroke. Både familj, fans och skådespelarkollegor chockades av beskedet.

Perry spelar som bekant Archie Andrews (KJ Apa) pappa Fred och i ett inlägg i sociala medier uttryckte producenterna sin sorg över Perrys bortgång.

Lili Reinhart skrev bland annat: ”Jag har svårt att greppa att han inte kommer finnas med oss längre, med långa kramar och hur han delade sin visdom och omtänksamhet med oss alla. Jag kan bara inte tro det”.

Inspelningen tar time out

Luke Perrys död påverkar Riverdale

Nu meddelar också teamet bakom Riverdale att inspelningen av säsongen tar timeout. Det är oklart hur länge denna paus ska pågå och hur det påverkar resten av säsong 3. Eftersom Luke troligtvis inte slutförde sitt arbete med att spela scenerna, kommer författarna troligen att behöva iscensätta och förklara Freds plötsliga försvinnande i slutet av säsongen.

Säsongen dedikeras till Luke Perry och manusteamet har även dedikerat den kommande säsongen till honom, meddelade man via Twitter.

Källor: Seventeen.com, twitter

 

Läs mer här:

Riverdale-skådisen Luke Perry är död – gick bort i sviterna av en stroke