Lily och Otis

Det handlar Sex Education säsong 2 om – här är trailern

Äntligen! Snart släpps den andra säsongen av Sex Education på Netflix. Och enligt den nya trailern verkar det minst sagt lovande! Allra mest nyfikna är vi så klart på hur det egentligen ska gå för Otis och Maeve – det ser ansträngt ut...

Vi har väntat i nästan ett år – i februari bekräftades det att Netflixsuccén Sex Education, om High School-kompisarna Otis och Maeve som startar en sexklinik för de andra eleverna, skulle släppa en andra säsong. Säsong två kommer precis som första säsongen att bestå av åtta avsnitt, och alla släpps samtidigt fredagen den 17 januari.

I november fick vi genom några bilder en tjuvtitt på den nya säsongen, och dessutom några ledtrådar på vad den kommer att handla om. Men i den här nya trailern får vi veta ännu mer!

Otis och hans mamma Jean

Det kommer Sex Education säsong 2 att handla om

Att vara tonåring kan vara tillräckligt jobbigt som det är, men när du dessutom lägger till ett klamydiautbrott, kan det bli riktigt jobbigt. Det är precis vad som kommer hända i den nya säsongen (och verkligen visar på behovet av bättre sexualundervisning på skolan).

I säsong två måste också Otis lära sig behärska sina nyfunna sexuella behov för att kunna ta nästa steg med flickvännen Ola, samtidigt som han behöver hantera sin numera ansträngda relation till Maeve. Och gnistan mellan dem verkar inte ha försvunnit över sommarlovet – om vi ska tro trailern.

Dessutom kommer nya ungdomar till staden och utmanar status quo, samtidigt som nya vänskapsrelationer växer fram. Exempelvis kommer relationen mellan Ola och Lily att utvecklas, och vänskapen mellan Maeve och Aimee kommer fortsätta blomstra – men vad gör de hos polisen?

Aimee och Maeve i Sex Education

Trailern teasar också om en ny romans för Eric, med en fransk utbytesstudent, och det flyter inte helt komplikationsfritt. Dessutom verkar det försiggå lite utpressning på Moordale, och så blir det så klart nya ansträngda situationer mellan Otis och hans mamma – som när hon håller en sexföreläsning inför hela skolan.

Att säga att vi ser fram emot den nya säsongen är en underdrift!

Se trailern till Sex Education säsong 2 här

Se Fridas intervju med Aimee Lou Wood som spelar Aimee:

Bild: Netflix

Läs mer: 

De mest sedda tv-serierna och filmerna på Netflix under 2019

Så tar du upp sex-snacket med dina föräldrar