Kändisvärldens största händelser 2016

Kändisvärldens största händelser 2016

Barn, break ups och bråk. Bara några av ingredienserna i soppan som kallas Hollywood. Här är några av de bästa och värsta händelserna under 2016.
rihanna


Drakes kärleksförklaring till Rihanna

Efter att ha trånat efter Rihanna under flera års tid verkade det äntligen som att rapparen Drake hade fått henne på kroken. När Drake presenterade Rihanna under MTV Video music awards sa han ”jag är kär i henne” och lutade sig fram för en kyss. Men vad gjorde Rihanna? Hon gav honom en kompisaktig kindpuss i stället. Oops…

Justin-Sofia


Justin och Selena i Instagram-bråk

Visst har Justin Bieber och Selena Gomez haft sina små tjafs, men de har legat lågt fram till augusti i år. Justin försvarade då sin flickvän Sofia Richie över Instagram varpå Selena kommenterade ”om du inte kan hantera hatet, sluta lägga upp bilder på din nya tjej. Lol”. När Justin sedan raderade sin Instagram bad Selena om ursäkt på Snapchat med orden ”Det jag sa var egoistiskt och onödigt.”

Selena Gomez


Selena Gomez på rehab
Vi har under några års tid vetat att Selena Gomez lider av sjukdomen Lupus. Men det kom ändå som en chock när hon i slutet av sommaren bestämde sig för att ställa in sin turné Revival tour på grund av stress och depression. Kort senare åkte Selena till en rehab-klinik i Tennessee för att fokusera på sin mentala hälsa.

Justin Bieber


Justin Biebers alla skandaler

För många var Justin Biebers Purpose tour något av det största som hänt under 2016. För Justin verkade dock pressen bli för stor. Filmer där Justin skriker åt fans, slår en kille i ansiktet, skäller ut publiken och rusar av scen är bara några av händelserna under turnén. Vi är glada att Justin trivdes i Sverige och idag verkar må lite bättre.

Taylor-Calvin


Twitter-bråket mellan Taylor Swift och Calvin Harris
Taylor Swift gick snabbt vidare efter förhållandet med DJ:n Calvin Harris, som verkade ha svårt att hantera uppbrottet. Hans hitsång This is what you came for skrevs av Taylor Swift under hemligt namn, men efter breaket sa Harris att han skrivit den själv och passade samtidigt på att ge Taylor kängan ”Om du nu är lycklig i ditt nya förhållande borde du fokusera på det istället för att trycka ner ditt ex för att vara sysselsatt”.

taylor


Taylor + Tom = halvsant?

Vid sidan av fighten med exet Calvin Harrys var Taylor och nya pojkvännen Tom Hiddleston i stället i rampljuset. Under deras tre månader långa förhållande gick rykten ständigt varma om de verkligen var kära, eller om förhållande enbart var en pr-kupp. Enligt många medier ska Tom ha friat till Taylor med fått en nej till svar.

One Direction


One Direction tar en paus

Även om 1D hade bekräftat sin kommande paus redan under 2015 så ville vi inte riktigt tro att det var sant förrän killarna verkligen gick skilda vägar i år. Och under november fick fansen det dystra beskedet att pausen kommer att vara under två års tid. Samtliga i bandet har i flera olika intervjuer dock lovat att detta inte är slutet för One Direction.

liam cheryl 2


Liam Payne blir pappa

Efter att Liams flickvän Cheryl Fernandez-Versinis mamma setts köpa babysaker så gick rykten varma bland fansen. I slutet av november, när Cheryl hunnit få en rejäl kula på magen, traskade paret öppet runt hand i hand och bekräftade ryktena: de ska ha barn under 2017. Nu har i stället rykten startats om att paret även planerar att gifta sig under nästa år.

Louis


Babylycka för Louis Tomlinson

Under 2015 var vi många som följde triangeldramat mellan One Directions Louis Tomlinson, hans blivande barns mamma Briana Jungwirth och hans nya flickvän Danielle Campbell. Och i slutet av januari kom alltså lilla mini-Louis, Freddie Tomlinson, till världen. Snart ett år gammal pågår fortfarande den tråkiga tvisten mellan Louis och Briana angående vårdnaden om barnet.

Zayn gigi 1


Zayn Malik och Gigi Hadid

Det par som troligen har fått mest uppmärksamhet av alla par under 2016 är Zayn Malik och Gigi Hadid. De startade året med den sexiga musikvideon till Zayns Pillowtalk och har sedan dess hunnit göra slut och blivit tillsammans igen för att nyligen ha tagit steget att flytta ihop. Vi får hoppas att 2017 blir ett lugnare år för paret.


Pretty little liars-giftermål

Nej, det är inte Ezra och Aria vi syftar på, utan Troian Bellisario som spelar Spencer i Pretty Little Liars. Under tre dagars firande gifte sig stjärnan med kärleken Patrick J Adams. Paret träffades 2009 och förlovade sig 2014 och självklart var alla favoriter från PLL bjudna på bröllopet.

Chloe-Khloe


Chloë Grace Moretz och Khloé Kardashians fight

Det började med en tvist mellan Kanye West och Taylor Swift. När Chloë Grace Moretz valde att ta Taylor i försvar och be alla sluta snacka skit gav sig i stället Khloé Kardashian på Chloë för att försvara Kanye. Med en fejkad bild på en rumpa och texten ”är det detta hål du syftar på Chloë?” sjönk Khloé till mobbningsnivå. Något som Orange is the new black-skådisen Ruby Rose valde att twittra om. ”Jag trodde du var cool när jag träffade dig Khloe men det är äckligt att ge sig på en 19-årig tjej”, skrev Ruby.

Bella-Hadid


Kroniskt sjuka Bella Hadid

Under en välgörenhetsgala tidigare i år valde supermodellen Bella Hadid att berätta att hon lider av sjukdomen kronisk borrelia som hon fått via en fästing. Både Bellas mamma och lillebror har också sjukdomen, som bland annat ger svår värk och extrem trötthet. Under galan höll Bella ett tal där hon berättade att hon ibland sover 14 timmar i sträck men är lika trött efteråt.

Läs också:
Kändisparen som gjorde slut 2016
Bildspel: Se Harry Styles förvandling från 2010 till 2016
Kändisarna som blev ihop under 2016

Foto: IBL, Privat