Noah-Centineo-The-Kissing-Booth

Den här rollen kunde Noah Centineo ha spelat i The Kissing Booth

Noah Centineo är just nu aktuell i Netflix-filmen To All The Boys I’ve Loved. Nu avslöjar han att han kunde ha varit med i en annan populär Netflix-film, nämligen The Kissing Booth.

Det är inte ovanligt att skådespelare provspelat för många olika roller. I många fall har de också från början sökt en roll men senare fått en helt annan. Som exempelvis Cole Sprouse i Riverdale. Från början sökte han rollen som Archie men fick tillslut rollen som Jughead.

En annan som sökt många olika roller är Noah Centineo. Han är nu aktuell i den populära Netflix-filmen To All The Boys I’ve Loved där han spelar Peter Kavinsky. För Buzzfeed avslöjar han att vi kunde ha fått se honom i en annan väldigt populär Netflix-film, nämligen The Kissing Booth.

– Jag provspelade för huvudrollen i The Kissing Booth som kom ut på Netflix, kul nog. Jag har provspelat för nästan allt som kommit ut, de har många skådespelare gjort, berättar Noah för Buzzfeed.

Noah kunde alltså ha spelat Flynn i The Kissing Booth. Istället fick (som vi alla vet) Jacob Elordi rollen och vi klagar inte över det.

För den som inte kan vänta på att få se Noah igen så har filmen Sierra Burgess is a Loser premiär på Netflix den 7 september. I filmen spelar Noah Jamey, en kille som Sierra har en crush på. Han tror dock hon är en annan och det hela blir väldigt komplicerat.

Läs mer:
Åtta saker du inte visste om Noah Centineo från filmen To All The Boys I’ve Loved Before
Test: Vem borde du dejta av Noah och Lee i The Kissing Booth?
11 filmer du måste se om du älskar The Kissing Booth

Foto: IBL, Netflix