Den här galna Riverdale-teorin kan förändra allt (spoilers!)

Den här galna Riverdale-teorin kan förändra allt (spoilers!)

Tv-serien Riverdale är det nya Netflix-måstet. Och den här galna teorin kan förändra hur vi ser på den!

Vi är snart halvvägs igenom tv-serien ”Rivedale” – och det blir allt svårare att lista ut vad som ska hända! Men även om serien baseras på de tecknade serierna om Archie är det en hel del som skiljer sig åt – och mycket som är likt.

Det kanske märkligaste är att det finns en teori om att den lilla staden är på väg mot en zombieapokalyps. Nej, det är sant! Varför? För det är precis det som händer i serietidningarna, skriver Popsugar.

Läs mer: Tre teorier kring vem som mördade Jason i Riverdale

Det har nämligen visat sig att skaparen bakom tv-serien, Roberto Aguirre-Sacasa, även har skrivit serien Afterlife With Archie som handlar om att Archie och hans gäng slåss mot människoätande zombies. Och i den förvandlas Jughead till en zombie.

Det kanske låter helt galet men i avsnitt fem har Cheryl en mardröm om at Jason är en zombie. Kan det vara en hint om vad som ska hända? Dessutom är Dilton Doiley en riktig hard core-överlevare, det kanske också hänger ihop? Och när Jughead frågar honom om det svarar han bara att han är bra på sånt eftersom det behövs ”när man vet vad som är på väg att hända i stan”. Vet han något vi inte vet?

Vad tror ni? Är det för galet eller kanske mitt i prick?

Läs också:
Allt du behöver veta om skådespelarna i Riverdale
Sju anledningar till att Riverdale är din nya favoritserie
OMG! Det blir en säsong 2 av Riverdale