Spencer-tvilling

Den galna tvillingteorin i PLL kan precis ha bekräftats

Vi närmar oss slutet av Pretty little liars men vi har ännu inte fått veta vem A.D egentligen är. Dock verkar det som att en viss fanteori faktiskt kan stämma.

Varnings för spoilers!

Något av det bästa med Pretty little liars är det finns massvis av olika fanteorier och att vissa av dem stämmer. I förra veckans avsnitt kan teorin om att Spencer har en tvilling ha bekräftats.

Spencers familjehistoria är minst sagt komplicerad. Efter att det kommit fram att hennes mamma är Mary Drake har flera spekulerat i att Spencer dessutom har en tvilling som inte adopterats av Hastings. Tvillingen skulle också kunna vara A.D.

Test: Vem i Pretty Little Liars borde du dejta?

Vem är då Spencers tvilling? Personer som Lucas, Wren eller Bethany Young har kommit upp men det skulle också kunna vara så att Spencer har en enäggstvilling som vi bara inte sett tidigare. Det är faktiskt ganska logiskt.

I slutet av förra avsnittet fick vi se Spencer vara på flygplatsen tillsammans med Wren när de stöter på Ezra. Spencer beter sig jättekonstigt och ber också Ezra att inte berätta för de andra att hon var där. Är det verkligen Spencer? Det kan vara hennes tvilling. Det är dessutom två andra saker som står ut. Spencer har inte på sig jackan hon hade i scenen innan och dessutom är hon inne på flygplatsen. Hon har alltså gått igenom säkerhetskontrollerna vilket innebär att hon köpt en biljett.

Om Spencers tvilling finns och är A.D så kan det vara henne som Hanna såg när hon plågades och inte den riktiga Spencer. Mary Drake och Jessica DiLaurentis var enäggstvillingar så det är inte jättekonstigt om någon av dem också skulle få det.

Läs mer:
Tre stora avslöjanden i det senaste avsnittet av PLL
Här är nya fanteorin om vem A.D i PLL är
19 saker från PLL som du helt glömt bort

Följ FRIDA på Facebook, Youtube, Twitter, Instagram och Snapchat för att inte missa något.

Foto: IBL