Demi Lovatos ex släpper singel om uppbrottet – efter tårarna på stranden där han friat

Demi Lovatos ex släpper singel om uppbrottet – efter tårarna på stranden där han friat

Demi Lovatos ex-fästman, skådespelaren Max Ehrich, har släppt en singel om det känslomässiga uppbrott som varit hett rubrikstoff de senaste veckorna.
KÄNDISARNA SOM FÖRLOVAT SIG 2020
Slå på ljud

I slutet på september kom nyheten om att Demi Lovato, 28, brutit förlovningen med Max Ehrich, 29, endast två månader efter att han gått ned på knä och fått ett rungande ”Ja!” från sångerskan. 

Sedan dess har Max gått ut och berättat att inte ens han kände till att Demi lämnat honom förrän det stod i media. Nu släpper Max sin debutsingel Afraid, som av allt att döma handlar om känslorna för exet Demi.

Max Ehrich grät på stranden inför paparazzi

Parets separation har varit messy, minst sagt. I veckan fångades Max på bild när han satte sig att gråta på stranden där han friade till Demi för bara några månader sedan.

Paparazzi var på plats och Max tycktes inte bry sig om att de dokumenterade hans besök  – kanske var det till och med iscensatt? Spekulationerna i amerikansk nöjespress har inte låtit vänta på sig. 

Max Ehrich och Demi Lovato bekräftade sin relation i våras och förlovade sig i somras.

Max ska enligt uppgift även ha försökt att med alla medel att få tag på Demi och hennes familj, som har blockerat skådisen. Det ska ha gått så pass långt att Demi nu kopplat in sina advokater.

Tajmingen för Max singel och dess känslomässiga budskap, ses som ytterligare ett desperat försök till upprättelse.

”Jag är rädd”

”Jag är rädd för att ge bort mitt hjärta / Jag är rädd för att förlora mot kärleken / Jag är rädd, rädd att bli krossad / Så jag spelar säkert, jag spelar säkert / Håller upp min gard”, sjunger Max i låten Afraid som släpptes på fredagen.

I en tillhörande musikvideo sitter Max vid ett piano och spelar samtidigt som han sjunger.

Texten fortsätter:

”Jag har krossats så många gånger, försöker bara överleva / Jag är rädd, jag är rädd, jag är rädd att älska dig, älska dig / Rädd att ge mitt allt / Jag är rädd att älska dig, älska dig med hela mitt hjärta”.

Se videon till Max Ehrich Afraid

Max Ehrich släppte även en video på Instagram på releasedagen där han förklarade att musikprojektet först varit någonting han tänkt hålla för sig själv.

– Men jag känner att jag har mycket som jag vill dela i form av musik. Det är väldigt känslomässigt, jag är väldigt sårbar och nervös just nu, säger han i klippet och förklarar hur han spelade in sången i karantän.

– Sången handlar om att vara rädd att bli kär på nytt efter att du blivit sårad eller ratad. Det kan vara väldigt läskigt att våga älska igen. Sången handlar om att vara orädd. Kärlek är en risk som är värd att ta, oavsett vad som händer växer du.

Se hela videon till Afraid av Max Ehrich här:

Foto: TT, Instagram

LÄS MER:

Sanningen bakom Demi Lovato och Max Ehrichs uppbrott

Demi Lovato om att dejta tjejer: ”Öppen för allt”

Så mycket kostar kändisarnas förlovningsringar