Demi Lovato: ”Mat är min största utmaning i livet”

Demi Lovato: ”Mat är min största utmaning i livet”

Nyligen släppte Demi Lovato dokumentären ”Simply Complicated”. Där berättar hon bland annat detaljer kring sin ätstörning och hur det är att leva med den varje dag.

Demi Lovato har varit känd sedan barnsben. Idag är hon 25 år gammal och har precis släppt sitt sjätte album Tell me you love me. I veckan släppte Demi en dokumentär där vi får lära känna henne ännu bättre.

I videon talar Demi om sitt drogberoende som ledde till att hon åkte på rehab och hur hennes familj och vänner varit viktiga för hennes nykterhet. Demi var inte äldre än 17 år när hon första gången testade kokain.

Hon var lika gammal när hon träffade sitt ex Wilmer Valderrama för första gången, och tydligen var det kärlek vid första ögonkastet.

– När jag såg honom första gången tänkte jag: ”jag älskar denna mannen och jag måste ha honom”, säger Demi i dokumentären.

Idag är de inte längre ett par men enligt Demi tror hon inte att hon någonsin kommer att träffa en person som honom igen.

Det var uppbrottet från Wilmer som fick Demi att falla tillbaka i sin ätstörning efter att ha varit på bättringsvägen i tre år. I dokumentären berättar hon hur det är känslan av ensamhet som gör henne sjuk.

– Mat är fortfarande min största utmaning i livet. Det är någonting som jag ständigt tänker på.

Trots att hon inte tror att hon kommer träffa någon som sitt ex igen så håller hon dörrarna öppna för att träffa en ny kärlek. Demi säger att hon är öppen för ett förhållande oberoende av vilket kön personen har. Hon menar att det är mänsklig kontakt hon är ute efter och att det inte spelar någon roll ifall den uppstår med en kvinna eller man.

Läs mer:
Så tvingades Demi Lovato ändra sitt utseende för Disney Channel
11 peppande citat av kändisar som boostar ditt självförtroende
Sju saker du borde göra om du får ångest

Av: Ellinor Lindholm

Bild: IBL