Demi Lovato om ögonblicket när hon blev kär i Joe Jonas

Demi Lovato om ögonblicket när hon blev kär i Joe Jonas

I ett nytt klipp avslöjar Demi Lovato den exakta stunden som hon förälskade sig i Joe Jonas samt hur länge de egentligen dejtade.

Nu i oktober släpper Demi Lovato sin dokumentärfilm Demi Lovato: Simply Complicated. Dokumentären handlar om Demis resa från barnstjärna på Disney Channel till den världsstjärna hon är idag. Den tar också upp de alkoholproblem som hon haft samt massa intervjuer med hennes nära vänner och familj.

Inför dokumentären har Demi släppt videos på sin Youtube-kanal där hon tagit upp olika ämnen som kommer att vara med i dokumentären. I den senaste videon pratar hon om Joe Jonas.

Demi och Joe var båda med i filmerna Camp Rock, där de inte bara blev kära i filmen utan även på riktigt. I Youtube-videon sitter Demi tillsammans med två vänner och tittar på klipp från filmerna.

Hon berättar att hon hade en crush på Joe hela tiden de spelade in och att stunden då hon verkligen blev kär i honom var när de var vid sjön och Joe spelade gitarr. De hade också sin första kyss framför kameran, vilket också var Demis första kyss någonsin.

Hon avslöjar också att hon inte spelade så mycket i filmen utan att allting var äkta. När en av hennes vänner frågar hur länge de egentligen dejtade skrattar Demi och säger ”vi dejtade bara i en månad”.

Läs mer:
Demi Lovato: ”Framgång är den bästa hämnden”
Sno stilen av Demi Lovato – här hittar du kläderna
15 gånger Demi Lovato har peppat oss att må bättre

Foto: IBL