Demi Lovato om att dejta tjejer: "Öppen för allt"

Demi Lovato om att dejta tjejer: "Öppen för allt"

I framtiden skulle sångerskan Demi Lovato gärna skaffa barn, men inte nödvändigtvis med en man. Nu berättar hon om sin sexuella attraktion till såväl män som kvinnor.

Demi Lovato ryktas just nu dejta Max Ehrich, en 28-årig skådis som främst är känd från den amerikanska såpan The Young and the Restless. Hon var tidigare tillsammans med That 70’s Show-stjärnan Wilmer Valderrama, ett förhållande som varade i nästan sex år.

Men sångerskan är inte bara attraherad av män. 2017 berättade Demi för sina föräldrar att hon är ”sexually fluid”, vilket innebär att hennes sexuella preferenser skiftar mellan män och kvinnor.

– Det var så känslosamt, men också väldigt vackert. Efteråt kände jag mig helt överväldigad och både skakade och grät, sa 27-åringen till radiokanalen med SiriusXM i början av året.

För Demi är det viktigt att inte sätta en stämpel på sin sexualitet och har själv aldrig beskrivit sig som bisexuell:

– Kärlek är kärlek. Man kan hitta det i alla kön. Jag älskar friheten i att kunna flirta med vem jag vill, har hon tidigare sagt till InStyle.

En bild på sångerskan Demi Lovato, som säger att hon är sexuellt attraherad av både män och kvinnor.

Demi Lovato vill inte sätta en stämpel på sin sexualitet.

Demi Lovatos framtidsplaner – med en man eller kvinna

I en ny intervju med Harpers Bazaar, vars omslag hon också pryder, pratar Demi Lovato om en önskan att någon gång bilda familj – men inte nödvändigtvis med en man:

– När jag föreställer mig mitt liv i framtiden så tänker jag inte att jag letar efter en man att ha två eller tre barn med. Jag tror att det vore så roligt att ha barn med en kvinna. Så jag vet inte hur min framtid kommer att se ut, jag är öppen för allt, säger hon i intervjun och tillägger:

– Folk frågar alltid vad min typ är, men har du sett min historik? Det finns ingen typ. Det handlar bara om den där kontakten.

Se Demi Lovatos omslag på Harpers Bazaar:

https://www.instagram.com/p/B–WuB-hhjD/

Foto: TT

LÄS MER: 

Demi Lovato om hur teamet styrde hennes liv och matvanor

Demi Lovato ville ge upp musiken – berättar om överdosen

Miljoner hyllar Demi Lovatos bikinibild: ”Trött på att skämmas”