Demi Lovato och Max Ehrich bryter sin förlovning

Demi Lovato och Max Ehrich bryter sin förlovning

Två månader efter att Demi Lovato och Max Ehrich delat den glada nyheten om att de förlovat sig, är förlovningen nu bruten.
10 kändisbarn som blivit tillsammans
Slå på ljud

I våras fick vi ta del av den glada nyheten att Demi Lovato och skådespelaren Max Ehrich funnit varandra. De började dejta i mars, och när paret i maj dök upp i musikvideon till Ariana Grande och Justin Biebers låt Stuck With U, visade de för första gången upp sin kärlek offentligt. Bara dagar senare, samma månad, delade Demi med sig av den första kärleksfulla bilden av dem ihop – efter det har det fortsatt dyka upp kärleksfulla bilder på Demi och Max.

I juli, två månader senare, förlovade sig paret. På Instagram delade Demi Lovato med sig av den stora lyckan.

”Jag älskar dig mer än jag kan uttrycka i en bildtext men jag ser fram emot att bilda familj och ett liv med dig. Jag älskar dig för alltid min älskling. Min partner. Det här är för vår framtid”, skrev Demi Lovato samtidigt som hon delade med sig av flera bilder från det stora ögonblicket.

”Det tog vår relation till en nivå som man inte kan förklara”

I en intervju med People förklarade Demi att hon tror att all tid de tillbringat ihop under karantänen i och med covid-19 gjort att de så tidigt i sin relation visste att de ville tillbringa hela livet ihop.

– Vi fick möjlighet att tillbringa den här tiden ihop, som vi i vanliga fall inte skulle fått. Och det tog vår relation till en nivå som man inte riktigt kan förklara för någon annan, sa hon i intervjun och fortsatte:

– När vi började dejta behövde vi direkt gå i karantän. Jag visste att jag älskade honom samma kväll som jag träffade honom. Så en vecka senare var vi i karantän ihop.

Demi Lovato och Max Ehrich bryter upp

Men två månader senare är den totala lyckan över. Demi och Max har brutit sin förlovning, rapporterar People nu.

– Det var ett svårt beslut, men Demi och Max har valt att gå skilda vägar för att fokusera på sina karriärer, säger en källa till sajten.

Varken Max eller Demi har uttalat sig om uppbrottet.

Foto: TT

LÄS MER: 

Demi Lovato har förlovat sig med Max Ehrich

Sångerskan Demi Lovato säljer sina kläder för välgörenhet

Demi Lovato om att dejta tjejer: ”Öppen för allt”