Zendaya och Jacob Elordi

Dejtar Zendaya och Jacob Elordi? Här är allt vi vet

Håll i er nu alla Euphoria-fans. Det verkar som om skådiskollegorna Zendaya och Jacob Elordi dejtar!? Se bildbeviset här!

Joey Kings expojkvän, Jacob Eldori, verkar har funnit kärleken igen. Eller? Han och skådiskollegan Zendaya har tillsammans men några andra vänner semestrat ihop i Grekland över helgen. Och det finns ett bildbevis som cirkulerar på sociala medier.

Zendaya och Jacob i Grekland
Är Zendaya och Jacob ihop?

Zendaya och Jacob besökte det berömda kulturarvet Akropolis i Aten. Båda bar sneakers, slitna jeans och vita t-shirts dagen då bilden togs. Fotot publicerades söndagen den 1 september, samma dag som Zendaya fyllde 23.

Och självklart har Jacob gillat hennes födelsedags-bild. Att hon valde att tillbringa sin speciella dag tillsammans med Jacob måste ju betyda att de är väldigt nära vänner. Kanske till och med pojk- och flickvänner? Hoppas!

Då tog det slut med Joey King

Jacob har som sagt tidigare varit tillsammans med The Kissing Booth-stjärnan Joey King. Men hösten 2018 ryktades det om att paret gått skilda vägar efter att Jacob skrivit på Instagram att han bestämt sig för att ta en paus.

Joey King

Relationen med Joey King höll i två år.

Kort därefter raderade han sitt Instagramkonto. Joey lade heller inte ut några fler bilder på dem ihop och dessutom var hon upptagen med att spela in The Act, samtidigt som Jacob skulle börja spela in tv-serien Euphoria. Och det är här som Zendaya kommer in i bilden.

euphoria

Zendaya spelar high school-eleven Rue.

I serien spelar hon 17-åriga Rue Bennet som försöker pussla ihop sitt liv efter att ha blivit utskriven från rehab. Men när hon lär känna den transsexuella tjejen Jules (Hunter Schafer) kommer allt att förändras. Jacob spelar skolans rugby-stjärna Nate Jacobs, som döljer sin sexualitet med sin sociala status och macho-attityd. I serien går Rue och Nate på samma skola och har ett gemensamt intresse i transpersonen Jules. 

Euphoria skådespelare

Läs mer:

Zendaya:”Så kommer du över ett heartbreak”

Åtta saker du inte visste om The Kissing Booth-stjärnan Jacob Elordi

Därför tror fansen att Joey King och Jacob Elordi har gjort slut

Foto: TT och Instagram