De fem största snackisarna från Billboard Music Awards 2020

De fem största snackisarna från Billboard Music Awards 2020

Under natten till torsdagen korades massor av vinnare under Billboard Music Awards 2020. Här är det största snackisarna från galan!

Under natten till i dag hölls det årliga Billboard Music Awards. Kelly Clarkson hade äran att vara årets programledare när galan sändes live från Dolby Theater i Los Angeles. Taylor Swift och Billie Eilish hade flest nomineringar, och den som tillsist tog hem flest utmärkelser var Billie Eilish, bland annat för bästa kvinnliga artist. Den mest eftertraktade utmärkelsen gick till Post Malone som korades till årets absolut bästa artist.

Men det finns annat att uppmärksamma från nattens Billboard Music Awards utöver alla pristagare. Här är de fem största snackisarna från nattens gala.

John Legends känslosamma framförande tillägnat Chrissy Teigen

Ett av kvällens mest känslosamma stunder var när John Legend framförde Never Break solo med piano, som var tillägnad hans hustru Chrissy Teigen som för bara veckor sedan fick missfall med deras tredje barn. Inte helt oväntat att Kelly Clarkson därefter kallade John Legend för en av hennes favoritartister någonsin.

Lizzos viktiga statement

När Lizzo entrade scenen för att hämta sitt pris tog hon tillfället i akt att uppmana publiken och tittarna att rösta i det kommande valet – genom att klä sig i en klänning som var helt täckt med orden Vote.

– Jag har tänkt en del på förtryck, och alla röster som vägrat att bli förtryckta, sa hon i sitt tal, och fortsatte:

– Och jag undrar: Skulle jag stå här just nu, om det inte vore för de stora svarta kvinnorna som vägrade att bli förtryckta?

Billie Eilish passade också på att säga något viktigt

När Billie Eilish klev upp på scenen för att ta emot pris så var hon klädd i en kamoflage pyjamasliknande stass, med hatt och munskydd. Hon passade också på att uppmana till att rösta – men också se till att folk fortsätter tvätta händerna.

– Snälla rösta, bär ansiktsmask, snälla tvätta era händer och var försiktiga, sa hon och syftade självklart på den pågående coronapandemin.

Doja Cat visade att hon kan ta alla scener

Doja Cat, en av 2020’s största stjärnskott framförde tre av hennes största hits i en klänning från förr och peruk, i en anda som osade gammal-Hollywood underhållning. Det kändes lite Burlesque, och lite Chicago, och nog underhöll hon. Det kan inte finnas många scener som Doja Cat inte kan äga.

Post Malones framträdande från en okänd plats

Nattens mest annorlunda framförande stod Post Malone för. Ja, den hölls på en ”superhemlig” plats i Los Angeles, och vad vi kunde urskilja från platsen var att där fanns en massa industriella byggställningar – och lampor, rök och fyrverkerier. Oavsett vart det var så var det ballt!

Foto: TT

8 saker du inte visste om tv-aktuella Ana Diaz
Slå på ljud

LÄS MER:

Billboard Music Awards 2020: Här är nattens vinnare

Joe Jonas visar upp sin nya tatuering – som föreställer Sophie Turner

4 magiska Harry Potter-adventskalendrar julen 2020