Riverdale-trailer-avsnitt-15

Dark Betty, Archies mamma och slagsmål – se nya trailern till Riverdale

Det hände en hel del i senaste avsnittet av Riverdale och mer kommer. I den nya trailern till nästa avsnitt får vi bland annat se effekterna av att familjen Lodges stora planer har avslöjats. (Spoiler varning!)

I det senaste avsnittet av Riverdale fick vi svar på en av de största frågorna vi haft under säsong 2, vad planerar familjen Lodge? Det de planerar är nämligen att bygga en fängelse i Riverdale. Något som chockade många. Förutom det så blev också Hermonie Lodge borgmästare.

Men det var inte bara det som hände utan vi fick också träffa Clifford Blossoms tvillingbror Claudius och Betty fick reda på att Chic inte är hennes riktiga bror.

I nästa avsnitt kommer allt det här dramat att fortsätta. I trailern till nästa avsnitt kan vi se att Betty blir Dark Betty och definitivt kommer skrämma Chic. Veronica kommer att få ta emot mycket hat efter att hennes familjs planer avslöjats och Archies mamma gör comeback.

Se trailern här under!

Ni har väl inte missat vårt program Rivedale Recap där vi varje vecka diskuterar det senaste avsnittet. Här är förra veckans avsnitt!

Läs mer:
Vem är Chic i Riverdale egentligen? Fem galna teorier
Det kan finnas ett nytt kärlekspar i Riverdale – här är bildbeviset
22 moments i Riverdale som vi aldrig glömmer

Foto: skärmdump/Youtube