Därför ville inte Reese Witherspoon göra comeback i Vänner

Därför ville inte Reese Witherspoon göra comeback i Vänner

I Vänner spelade Reese Witherspoon rollen som Rachels syster Jill – men hon medverkade bara i två avsnitt. Här är anledningen!

Skådespelarna Reese Witherspoon och Jennifer Aniston fann varandra när de båda medverkade i succéserien Vänner. I dag är de goda vänner, och sedan i november i år är de aktuella i tv-serien The Morning Show på Apple TV Plus.

När duon intervjuades av The Associated Press för sitt nya program avslöjade Reese Witherspoon att hon faktiskt fick frågan om att vara med i ytterligare avsnitt av Vänner – men att hon bestämt tackade nej.

Anledningen? Hon tyckte att det var obehagligt att skådespela framför studiopublik.

– Visste ni att de frågade mig om att komma tillbaka till serien, men jag sa: ‘Nej, det kan jag inte’. Jag var för rädd och nervös.

Var för nervös för att ställa upp igen

Det var i säsong sex av Vänner som Reese Witherspoon gjorde entré, och även om hon bara var med i två avsnitt gick hennes karaktär inte obemärkt förbi. Reese spelade nämligen rollen som Rachels bortskämda och kaosartade lillasyster Jill Green – som började dejta Ross för att irritera Rachel, och shoppade upp sin pappas alla pengar.

När Jennifer Aniston får höra att Reese Witherspoon inte ställde upp på fler avsnitt på grund av rädsla är hon förstående och stöttande:

– Du var jätteduktig, men du har glömt det för du fick en black-out och var rädd.

Sedan Reese Witherspoon medverkade i Vänner har hon aldrig skådespelat framför studiopublik igen. Däremot har hon varit med i flera andra produktioner, och är framför allt känd för sin roll som Elle Woods i Legally Blonde.

Foto: Warner Bros

Läs mer:

Alla i Vänner har tackat ja till en återförening – detta vet vi

QUIZ: Vad kan du om tv-serien Vänner – kolla dina kunskaper här!

Därför skaffade Jennifer Aniston Instagram – avslöjar själv