Jacob-elordi-joey-king-gjort-slut

Därför tror fansen att Joey King och Jacob Elordi har gjort slut

Enda sedan det blev offentligt att The Kissing Booth-stjärnorna Joey King och Jacob Elordi är ett par har fansen varit väldigt engagerade i deras förhållande. Nu tror de dock att de gjort slut.

Netflix-filmen The Kissing Booth blev snabbt populär och den blev ännu populärare när det kom fram att huvudrollsinnehavarna Joey King och Jacob Elordi faktiskt är ett par på riktigt. De har båda varit väldigt öppna med sitt förhållande och lagt upp massa gulliga bilder i sociala medier.

Den 14 november skrev Jacob på Instagram att han bestämt sig för att ta en paus. Vilket verkade logiskt då Jacob skulle börja spela in serien Euphoria tillsammans med bland annat Zendaya.

Några dagar senare tweetade Joey att hon var glad över att ha sin hund i alla fall.

Kort därefter raderade Jacob hela sin Instagram, vilket fick fansen att tro att något hänt och att Jacob och Joey gjort slut. Under Joeys bilder finns det tusentals kommentarer där fans frågar om de inte längre är tillsammans.

Efter att Jacob raderat sin Instagram har Joey inte heller lagt ut några bilder på henne och Jacob vilket inte är jättekonstigt då hon tidigare sagt att hon vill hålla deras förhållande mer privat. Joey är också just nu upptagen med att spela in en ny film The Act, som hon bland annat har rakat av sig allt hår inför.

Så är de tillsammans eller inte? Det är något bara dem vet och vi får helt enkelt vänta och se om de kommer uttala sig om det.

Läs mer:
Netflix har gjort en skräckfilm av The Kissing Booth – se trailern!
Åtta saker du inte visste om The Kissing Booth-stjärnan Jacob Elordi
Jacob Elordi om förhållandet med Joey King: ”Vi är båda så lyckligt lottade”

Foto: IBL