Därför tror alla att Jacob Elordi och Kaia Gerber dejtar

Därför tror alla att Jacob Elordi och Kaia Gerber dejtar

För bara månader sedan ryktades det om att det var något annat än vänskap på gång mellan Jacob Elordi och Zendaya. Men nu verkar hans intresse fallit på någon annan...
7 Enkla träningsformer på hemmaplan
Slå på ljud

Jacob Elordi är känd för sina roller i Netflix-filmerna The Kissing Booth och HBO-serien Euphoria. Han klär bra i karaktären som många hemma i soffan blir lite småkära i, och nog verkar han även charma brallan av sina motspelare under inspelningarna.

Jacob Elordi och Joey King, som spelar Noah och Elle i The Kissing Booth-filmerna, var inte bara ett par i filmen, utan också i det verkliga livet.

– Kommunikation! Nej jag skoja. Jag vet inte. Vi gör båda exakt vad vi vill hålla på med och då är det rätt så enkelt när man är så glad. Vi är båda så lyckligt lottade, svarade Jacob på frågan om hur han och Joey fick sin relation att fungera trots att de båda har så många bollar i luften samtidigt.

Relationen fick däremot ett slut hösten 2018.

Och för drygt ett år sedan började fansen spekulera i om Jacob och Zendaya, som båda medverkar i Euphoria, dejtade. I september förra året dök Zendaya och Jacob upp på en semesterbild ihop, och efter det har de setts ihop flera gånger. Bland annat fångades de på bild när Jacob kysste Zendaya i New York. Men att de skulle ha varit ett par har ingen av dem bekräftat.

Nya relationen mellan Kaia Gerber och Jacob Elordi

Oavsett om det var kärlek eller inte mellan Jacob och Zendaya så verkar han nu fått upp ögonen för någon annan. På nya bilder syns skådisen hand i hand och tätt ihop med supermodellen Kaia Gerber.

– Kaia och Jacob har varit oskiljaktiga de senaste veckorna. De har varit ute på middagar på kvällarna och tränat ihop under dagarna, berättar en källa för E! news. Men varken Jacob eller Kaia har uttalat sig om sin relation till varandra.

Hand i hand på New Yorks gator.

Jacob Elordi och Kaia Gerber på sportig promenad.

Men att de är fina ihop kan vi nog alla skriva under på, eller hur?

Foto: TT

LÄS MER:

Zendayas nya frisyr får fansen att jubla

Är Euphoria-stjärnorna Zendaya och Jacob Elordi ihop?

Gillar du Zendaya i Euphoria? Här är 3 andra serier med henne