Riverdale säsong 5

The CW

Därför släpps inget nytt Riverdale-avsnitt i dag

Blev du också besviken när du upptäckte att det inte finns något nytt Riverdale-avsnitt att se på Netflix? Här är anledningen!

Den femte säsongen av Riverdale är i full gång och det är mer spännande än någonsin. Och efter förra veckans cliffhanger var det många fans som såg fram emot att se avsnitt 7: Fire in the Sky. Men The CW, som sänder serien i USA, har valt att pausa produktionen. Och fansen är allt annat än glada.

"Finns det inget nytt avsnitt denna vecka? [ledsen emoji]", twittrar ett fan.

"VAR ÄR MITT AVSNITT?" skriver en annan.

"Inget nytt avsnitt i kväll? Kunde ni inte har pausat under tipshoppet istället?" twittrar en ytterligare person.

Läs allt om Netflix-serien Riverdale här!

Kort recap från förra avsnittet

Varning för spoliers! Har du inte sett det senaste avsnittet bör du inte läsa detta.

Bränder, utomjordingar och Pollys försvinnande. Det senaste avsnittet av Riverdale innehöll minst sagt flera spännande (och sjuka) händelser. När Archie och Betty hånglar i en bil utanför Riverdale high upptäcker de att skolan står i lågor. Och såklart var det Hiram som skickat dit en grupp tonåringar från Stonewall Prep som hade utfört dådet. Som tur var lyckades Betty och Archie stoppa branden.

Men det var inte den enda branden i det här avsnittet. Någon hade satt eld på Archies hus medan han och Jughead var där inne. Kommer de lyckas ta sig ut? Och är det Hirmas gäng som även ligger bakom denna brand?

Dessutom vill vi veta mer om de okända och övernaturliga händelserna som Jughead lyckats luska fram i Riverdales historia. En grupp gruvarbetare ska ha blivit bortförda av mystiska "Malmän" eller utomjordingar. Obehagligt, eller hur? Kan de ha någonting med Pollys försvinnande att göra? Det får vi förhoppningsvis veta i nästa avsnitt!

När släpps avsnitt 7 i Riverdale säsong 5?

Torsdagen den 11 mars 2021 är Riverdale tillbaka igen. Vi måste alltså vänta en vecka till tills vi får reda på om Jughead och Archie överlever husbranden.

Relaterade artiklar

Quiz: Vad minns du av senaste avsnittet i Riverdale?

Quiz: Hur mycket minns du från Riverdale säsong 4?