Riverdale avsnitt 18

Därför släpps inget nytt avsnitt av Riverdale i dag

Blev du också besviken när du upptäckte att Riverdale säsong 4, avsnitt 18: Chapter Seventy-Five: Lynchian, inte finns att se på Netflix? FRIDA har koll på när serien är tillbaka igen!

Vi börjar närmar oss slutet på säsong fyra i Riverdale och det senaste musikalavsnittet lämnade oss i total förvirring, där bland annat Betty och Archie kysser varandra?! Innebär det här att det är slut med Bughead och Varchie nu?

Betty och Archie kysser varandra

Dessutom upptäcker Jughead något obehagligt när han kollar igenom Charles videoband som ”Fönstertittaren” har lämnat efter sig. Vi var med andra ord riktigt taggade på att se vad Chapter Seventy-Five: Lynchian hade att erbjuda. Men tyvärr kommer det inget nytt avsnitt i dag, den 23 april. Här är anledningen!

Varför finns inte Riverdale avsnitt 18 på Netflix?

The CW, som sänder Riverdale i USA, har tagit en veckas uppehåll. Men oroa dig inte, serien är snart tillbaka som vanligt igen!

När släpps Chapter Seventy-Five: Lynchian på Netlifx?

FRIDA har varit i kontakt med Netflix som bekräftar att nästa avsnitt kommer att släppas nästa vecka, alltså torsdagen den 30 april.

Och om du precis som vi, älskar Riverdale, och känner att du inte riktigt kan hålla ut tills dess, kan vi tipsa dig om en ny grym serie! Outer Banks heter den och är perfekt för dig som gillar drama, kärlek och spänning!

Se trailern till Riverdale avsnitt 18 här

Läs mer: 

Allt du behöver veta om Riverdale säsong 5

Outer Banks – för dig som älskar The O.C. och Riverdale

Så har du aldrig sett Kevin Keller i Riverdale förut

Foto: Cw och Netflix