Kendall-Jenner-Instagram-radera

Därför raderade Kendall Jenner sin Instagram

I måndags raderade Kendall Jenner sin Instagram helt utan förvarning. Nu har hon i en intervju berättat varför och anledningen till varför är ganska logisk!

I måndags reagerade hela världen på att Kendall Jenner tagit bort sin Instagram, helt utan förklaring. Men i en intervju med Ellen DeGeneres förklarar Kendall varför hon gjorde det.

Läs mer: 8 gånger Kendall Jenner och Harry Styles ser ut som tvillingar

I programmet berättar Kendall att hon även raderat Twitter-appen från sin telefon, och att hon därför blev chockad när hennes vänner och familj började höra av sig för att berätta att hennes raderade Instagram-konto var en toppnyhet världen över. Kendall har ju ”bara” några miljoner följare så att någon ens brydde sig om att hennes konto var borta är ju bara konstigt… i alla fall enligt Kendall, som inte alls kunde förstå varför någon brydde sig.

Men varför valde hon att ta bort kontot? Jo i intervjun säger hon att hon behövde en paus. Kendall berättar att hon använde Instagram hela tiden och att hon kände sig beroende. Bland annat var det första hon gjorde när hon vakna att kolla Instagram.

Även om Kendall berättar att hon tycker det är skönt med en paus så sa hon också att hon snart är tillbaka!

Se intervjun här under!

Läs mer:
13 anledningar till att Kendall Jenner och Gigi Hadid är #BFFgoals
Spana in tjejen som är en kopia av Kendall Jenner (galet!)
Se photoshop-missen på Kendall Jenner och Gigi Hadid (så sjukt!)

Foto: IBL