Joey-king-bilder-jacob-elordi

Därför lägger inte Joey King ut så många bilder på henne och Jacob Elordi längre

Joey King och Jacob Elordi spelar inte bara kära i filmen The Kissing Booth utan de är det även utanför filmen. Nu berättar Joey varför hon valt att inte lägga ut så många bilder på dem som par längre.

Filmen The Kissing Booth har snabbt blivit en succé. Många fans har förälskat sig i Elle och Noah i filmen och när det också kom ut att skådespelarna som spelar paret är ett par i riktiga livet blev den ännu bättre.

Testa: Vem borde du dejta av Noah och Lee i The Kissing Booth?

Joey King (Elle) och Jacob Elordi (Noah) har båda delat med sig av gulliga bilder från sitt förhållande. Som när de äter glass tillsammans, är på inspelningar och massa annat. Men nu efter att deras förhållande blivit så uppmärksammat så känner Joey att hon inte vill dela med sig lika mycket längre.

– Jag känner att det nästan är läskigt att ge folk vad de vill ha så mycket, eftersom folk är så besatta av vårt förhållande, säger Joey till The Los Angeles Times.

Hon säger också att hon funderar mycket kring om hon ska lägga ut något eller inte.

– Jag tänker, ”jag kanske ska behålla lite av det här för mig själv”. Jag går fram och tillbaka när det kommer till det.

https://www.instagram.com/p/BiSujTagGVk/?hl=sv&taken-by=joeyking

Varken Joey eller Jacob har dock slutat lägga upp bilder på varandra men vi ska nog inte förvänta oss lika många längre.

https://www.instagram.com/p/BaKfOnIjUqn/?hl=sv&taken-by=jacobelordi

Det ryktas om att det kommer en uppföljare till The Kissing Booth där vi då skulle få följa hur det går för Elle, Noah och Lee. Det har ännu inte bekräftats men Joey har bland annat sagt att hon hoppas på att det blir en.

Beth Reekles som har skrivit The Kissing Booth har faktiskt redan gjort en uppföljare. Hon har nämligen skrivit en novell om fortsättningen så det finns mer av historien att göra något av.

Läs mer:
Tre tecken på att The Kissing Booth kommer få en uppföljare
11 filmer du måste se om du älskar The Kissing Booth
Sju saker du inte visste om The Kissing Booth

Foto: IBL, Instagram