Därför hoppade Ogge av The Fooo Conspiracy

Därför hoppade Ogge av The Fooo Conspiracy

Idag kom nyheten att Oscar "Ogge" Molander lämnar The Fooo Conspiracy. I deras senaste podd berättar han varför.

Tidigare idag presenterades The Fooo Conspiracy som en av de som ska tävla i Melodifestivalen nästa år. När killarna kom upp på scenen så saknades Oscar ”Ogge” Molander. När FRIDA intervjuade killarna berätta de att Ogge valt att hoppa av gruppen. I killarnas senaste avsnitt av Fooopodden berättar han varför.

Läs mer: The Fooo Conspiracy bekräftar: Ogge hoppar av

I slutet av Fooopodden säger killarna att de ska berätta något chockerande. De berättar att det är något de pratat mycket om de senaste veckorna och att de redan gått igenom den jobbiga perioden tillsammans. De lämnar därefter över ordet till Ogge som börjar med att berätta att han, grabbarna och alla deras underbara fans har haft en fantastisk resa tillsammans och att det verkligen varit en oförglömlig upplevelse på många sätt.

Ogge säger också att han under resans gång utvecklat sig själv otroligt mycket både som artist och person. Han berättar också att han det senaste året, när de börjat skriva musik själva, känt att låtskrivandet är något som är hans grej.

– Det är en inriktning som jag vill fortsätta att lägga tid på att utveckla. Med det som bakgrund så känns det som rätt tidpunkt för mig att lämna, och att hoppa av tåget. Det är viktigt att förstå, även om det kommer som en chock, att vi som band älskar fortfarande varandra, vi älskar våra fans. Jag kommer fortfarande ha nära kontakt med grabbarna och fansen, och jag hoppas att även om det kommer som en chock och så, att ni respekterar det valet jag velat göra, säger Ogge i podden.

Därefter säger de andra killarna att de respekterar hans beslut även om det är tråkigt. De berättar också att Ogge inte kommer att försvinna helt utan de kommer fortfarande att ses i studion, skriva tillsammans och jobba ihop.

Kommer du att sakna Ogge?

Se när killarna berättade för FRIDA att Ogge hoppat av här under!

Läs mer:
OMG! Nellie Berntsson och Omar i The Fooo Conspiracy har dejtat
The Fooo Conspiracy startar podcast
The Fooo Conspiracy om att sova naken

Foto: Ola Axman