Kylie-Jenner-raderar-stormi-bilder

Därför har Kylie Jenner raderat alla bilder på Stormi på Instagram

På Instagram har Kylie Jenner lagt ut flera bilder på hennes och Travis Scotts dotter Stormi. Nu har hon dock raderat nästan alla och det finns en anledning till varför.

Under hela förra hösten ryktades det om att Kylie Jenner var gravid, men hon varken bekräftade eller förnekade. Istället var det hennes syster Khloé Kardashian som gick ut med att hon var gravid.

Under hela hösten och vintern sågs Kylie knappt till och den första februari kom bekräftelsen som många väntat på. På instagram la Kylie ut en bild på sin tumme och en bebishand, där hon under bekräftade att hon fått en dotter tillsammans med Travis Scott.

Lite senare avslöjade de dotterns namn – Stormi. Sen dess har både Kylie och Travis lagt upp flera bilder på henne men nu verkar Kylie ha raderat de flesta.

För några dagar sedan la Kylie ut en bild på sig själv där man i ena hörnet ser en glimt av Stormi, varpå någon i kommentarsfältet frågade varför Kylie tagit bort bilderna på dottern.

Kylie ska då ha svarat att hon tagit bort bilderna på sin bebis och att hon inte delar bilder på henne just nu.

https://www.instagram.com/p/Bj2tdKYlWlo/?taken-by=commentsbycelebs

Det kan självklart finnas flera anledningar till att Kylie valt att inte dela bilder på Stormi längre, som att hon inte vill att hela världen ska ha tillgång till dem. En annan anledning ska enligt källor till The Sun vara att hon fått kidnappningshot.

Hon ska ha fått flera kommentarer som handlat om just detta och enligt källan ska hon vara väldigt rädd och vågar knappt gå ut längre.

Läs mer: Därför har Kylie Jenner och Travis Scotts dotter fått namnet Stormi Webster

Många har också trott att Kylie slutat lägga ut bilder på Stormi efter att många börjat ifrågasätta om Travis verkligen är pappan. Många har istället tyckt att Stormi är väldigt lik Kylies säkerhetsvakt och har använt bilderna för att jämföra dem två. Kylies säkerhetsvakt har uttalat sig om det hela och sagt att det inte är sant.

Läs mer:
Se bilderna från Kylie Jenners och Travis Scott semester – tillsammans med dottern Stormi
Här är Kylie Jenners lyxiga födelsedagsöverraskning till pojkvännen Travis Scott
Kylie Jenners tweet fick Snapchat att förlora miljarder

Foto: IBL, Instagram