Stormi-webster-varfor

Därför har Kylie Jenner och Travis Scotts dotter fått namnet Stormi Webster

Igår avslöjade Kylie Jenner att hennes och Travis dotter heter Stormi Webster. Något som fått många att fundera över varför Stormi Webster? Det finns en anledning.

Efter flera månaders rykten fick vi förrgår äntligen veta att Kylie Jenner och Travis Scott fått en dotter. Kylie lämnade beskedet på Instagram och delade också med av sig en Youtube-film med bilder från hennes graviditet.

Efter beskedet om att Kylie och Travis nu är föräldrar började det spekuleras kring vad deras dotter kommer att heta. Många trodde hon skulle heta Butterfly efter att fjärilar varit ett återkommande tema i Kylies video. Andra trodde hon skulle heta något på C efter att Kylie på Snapchat lagt ut en bild på rosor formade som ett C.

Igår kväll avslöjade Kylie äntligen vad dottern kommer att heta och namnet blev Stormi Webster. Ett definitivt ovanligt namn.

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)

Något som fått många att reagera är själva efternamnet, för varifrån kommer Webster? Namnet Webster kommer faktiskt från Travis då han egentligen inte heter Travis Scott utan Jacques Webster. Travis Scott är alltså hans artistnamn.

Det finns också flera olika teorier kring varför de valt namnet Stormi. Enligt The Sun så kan en betydelse bakom namnet vara att det står för ”Öppenhjärtlig ande som bryr sig om alla”.

Läs mer:
Se de privata gravidbilderna på Kylie Jenner – som vännerna nu visar upp
Kylie Jenner och Travis Scott har fått barn
Så mycket har Kylie Jenner tjänat på Kylie Cosmetics

Foto: IBL, Instagram