Joey King från The Kissing Booth har rakat av sig håret.

Därför har Joey King rakat av sig håret

Vi som precis vant oss vi det långa blå!

Kissing booth-stjärnan Joey King förvånade halva världen när hon färgade håret blått i slutet av september. Hon erkände på sitt Instagramkonto att det var en impuls att köpa färgen när hon var ute och handlade godis.

https://www.instagram.com/p/BoO2-CVglrd/?taken-by=joeyking

Och vi hade precis vant oss vid att se henne som blåhårig med lugg när Joey valde att ändra hårstil igen.

Men den här gången gick hon riktigt långt (eller kort) hon rakade helt enkelt av sig allt!

Anledningen? Joey har precis fått en roll i The Act, som bygger på en sann och mycket tragisk historia om en dotter som mördar sin egen mamma. Mamman var svårt psykiskt sjuk och låtsades för omvärlden att dottern hade olika sjukdomar, bland annat cancer. För att ingen skulle ana att hon ljög lät hon dotterns huvud vara rakat, därför gör Joey samma sak när hon nu ska spela rollen.

Och stjärnan verkar inte så bekymrad över att låta lockarna falla. Det är faktiskt tredje gången hon gör det här i sitt jobb som skådespelerska.

– Jag har faktiskt aldrig brytt mig så mycket om mitt hår. Jag var aldrig nervös, och det var så många som frågade mig om jag vara rädd och sa att jag var modig. Men jag bara svarade att jag inte alls var modig, det enda jag gjorde var att klippa av mig håret ju, berättade hon för Allure.

I samma intervju förklarar hon att den blå hårfärgen och den spontana lugg-klippningen var en sista kreativ lek med håret, eftersom hon visste att det skulle rakas av.

Det fanns egentligen bara en nackdel med den nya frisyren avslöjande hon:

– Jag har redan fått tre fula insektsbett på huvudet.

https://www.instagram.com/p/BorqXGRgS5R/?taken-by=joeyking

Vad pojkvännen Jacob Elordi tycker om nya frisyren är oklart. Men Joey själv är nöjd, och det är ju allra viktigast.

Du har väl inte missat vår intervju med Jacob Elordi, kolla här: