avsnitt-6-riverdale-sasong-3-netflix

Därför har avsnitt 6 av Riverdale säsong 3 inte kommit ut på Netflix

Varför har inte avsnitt sex av Riverdale säsong 3 kommit upp på Netflix? Tyvärr kommer det inte ett nytt avsnitt den här veckan.

Letar du efter avsnitt 9 av Riverdale säsong 3? Då kan läsa mer om när det kommer här!

Undrar du varför avsnitt 6 av Riverdale säsong 3 inte kommit upp på Netflix? Då kommer här svaret. Den här veckan kommer det tyvärr inget nytt avsnitt utan vi får vänta tills den 29 november för att se avsnitt 6.

Anledningen till att avsnitt 6 inte har kommit ut på Netflix är för att det inte har släppts i USA. Varje onsdag släpps nya avsnitt av Riverdale på The CW i USA och på torsdagar släpps de på Netflix i Sverige.

I USA är det just nu högtiden Thanksgiving och därför kommer det inget nytt avsnitt av Riverdale där utan istället visar de annat på TV. Vilket gör att vi också måste vänta på avsnittet.

Läs mer: Nio teorier om vem som är The Gargoyle King

I det förra avsnittet fick vi se att Jughead blivit besatt av spelet och dessutom har en teori om att hela Riverdale är baserat på spelet. Vi fick också se Archie fly från fängelset med hjälp av Veronica, Reggie, Betty och Kevin. Han var dock inte den enda som rymde från fängelset utan Joaquin gjorde det också, efter att han knivhuggit Archie. I slutet fick vi också se att Jughead träffade The Gargoyle King.

Avsnitt 6 kommer att handla om att Betty ger sig ut för att ta reda på vem The Garogyle King egentligen är. Veronica försöker bevisa att Archie är oskyldig, vilket är lättare sagt än gjort och Archie bestämmer sig för att be Kevin om hjälp för att fly från Riverdale.

I trailern till avsnittet får vi också se att Joaquin är tillbaka och verkar ha något med The Gargoyle King att göra. Jughead verkar också ha blivit ännu mer inblandad i spelet.

Se trailern här under!

Läs mer:
Sant eller falskt: Hur mycket kan du om Riverdale?
Riverdale-skaparen om vem som är The Gargoyle King
Vad är Gryphons and Gargoyles? Allt vi vet om spelet i Riverdale

Foto: Netflix