Riverdale-sasong-3-avsnitt-4-netflix

Därför har avsnitt 4 av Riverdale säsong 3 inte kommit ut på Netflix

Varför har inte avsnitt fyra av Riverdale säsong 3 kommit upp på Netflix? Den tråkiga nyheten är att det inte kommer ett nytt avsnitt den här veckan.

Undrar du var avsnitt 6 av Riverdale säsong 3 är? Då kan du läsa mer om det här!

Riverdale säsong 3 har äntligen dragit igång och det har redan hänt en hel del. Efter tre avsnitt har vi både fått träffa nya karaktärer, fått ett nytt monster och två personer har dött.

Avsnitt fyra kommer att skilja sig från de andra avsnitten då det kommer att vara ett återblicks-avsnitt där ungdomarna i Riverdale kommer att spela sina föräldrar. Vi kommer att få se vad som egentligen hände när de spelade spelet. Avsnittet kommer dock inte den här veckan utan vi kommer att få vänta till den 8 november enligt Netflix. På hemsidan står det nämligen att nästa avsnitt kommer då.

Så varför kommer inte avsnitt 4 ut nu? Vi vet inte säkert men gissningsvis har det med halloween att göra. Varje onsdag släpps det nya avsnitt av Riverdale i Usa på The CW och igår var det ”riktiga” halloween vilket antagligen innebär att The CW visade halloween-filmer istället för ett nytt avsnitt, vilket gör att allt förskjuts till nästa vecka.

Test: Är du en Riverdale-expert?

I de två tidigare säsongerna har Riverdale ofta haft pauser på grund av att de ännu inte hunnit spela in alla avsnitt vilket också kan vara en anledning. Det finns dock redan nu en trailer till nästa avsnitt där vi får se ungdomarna spela sina föräldrar och det verkar bli ett riktigt bra avsnitt.

Så medan du väntar kan du passa på att se trailern här under!

Läs mer:
Vad är Gryphons and Gargoyles? Allt vi vet om spelet i Riverdale
Test: Kan du avgöra vem som är vem i Riverdale utifrån deras bebisfoton?
Vem är Gargoyle King? Riverdale-fansens bästa teorier

Allt vi vet om sekten i Riverdale säsong 3

Foto: IBL