Därför håller Billie Eilish sitt kärleksliv hemligt

Därför håller Billie Eilish sitt kärleksliv hemligt

Det är inte ofta superstjärnan Billie Eilish pratar öppet om sitt kärleksliv. I en ny intervju med Roman Kemp förklarar hon varför.

Ända sedan Billie Eilish slog igenom för fem år sedan har hon varit hemlighetsfull med sitt kärleksliv – och det finns en förklaring. I en ny intervju med radioprogrammet Capital Breakfast with Roman Kemp förklarar stjärnan att hon känner sig obekväm med att låta en hel värld få veta om hon dejtar eller inte.

– Jag har haft relationer och jag har hållit dem privata. De få gånger jag har låtit världen få se ens en pytteliten del har jag ångrat mig, säger Billie Eilish bland annat i intervjun.

Genom att hålla kärlekslivet privat menar Billie att hon slipper oroa sig över vad andra ska tänka och tycka om relationen. Hon förklarar att hon inte ens kan föreställa sig hur det skulle kännas om hon gick ut med att hon var i en relation och att den sen tog slut.

– Tänk om det går dåligt och alla helt plötsligt ska ha massa åsikter om ditt förhållande som de inte har en aning om. Nej, det är verkligen inget jag är intresserad av, avslutar hon.

Har fått sitt hjärta krossat

Senast Billie öppnade upp sig om sitt kärleksliv var i en intervju med brittiska GQ. Stjärnan sa då att hon inte kan se sig själv dejta någon inom snar framtid.

– Det är så konstigt, men jag kan verkligen inte se mig själv med någon nu. Jag vet att jag kommer att träffa någon så småningom, men just nu kan jag inte visualisera det, säger hon bland annat och fortsätter:

– Jag har fått mitt hjärta krossat, absolut. Människor har gjort en del hemska saker mot mig. Jag har aldrig känt att jag haft makt i ett förhållande. Eller jag gjorde det en gång och tror jag utnyttjade den personens godhet. Jag var så ovan vid det. Nu har det gått månader och jag är inte attraherad av människor längre. Jag vet inte vad det är som händer, men det känns faktiskt ganska fett.

Foto: TT 

LÄS MER: 

Billie Eilish avföljde alla på Instagram – efter uppmaning till fansen

Billie Eilish förföljd av stalker: ”Känner mig inte säker längre”

Billie Eilish’s starka film om kroppsskammande: ”Inte mitt ansvar”