Därför gick Bianca Ingrosso tillbaka till Phillipe Cohen igen

Därför gick Bianca Ingrosso tillbaka till Phillipe Cohen igen

Bianca Ingrosso och pojkvännen Phillipe Cohen har gjort slut, och hittat tillbaka till varandra, flera gånger. Senast i våras blev de ett par igen, och nu berättar Bianca vad det är som får dem att gå tillbaka till varandra gång på gång.
TV: Se Bianca Ingrossos stilresa genom åren
0:39

Efter reklamen: TV: Se Bianca Ingrossos stilresa genom åren

(0:39)

Slå på ljud

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen har under sina år ihop gjort slut åtta gånger, men alltid hittat tillbaka till varandra. Det var senast i våras som Bianca Ingrosso bekräftade att hon och Phillipe hittat tillbaka till varandra ännu en gång. I en ny video på Youtube svarar Bianca på frågor ihop med mamma Pernilla Wahlgren, och där förklarar hon hur det kom sig att hon och Phillipe blev ett par igen.

– Jag tror att vissa har man bara en sån där dragningskraft till, man har väldigt svårt att komma över, man vill inte att det ska ta slut. Man vill bara ha det bra, och då vill man ju också gärna tillbaka, säger Bianca.

– Jag känner igen det där, jag höll på så ganska många år med din pappa, flikar Pernilla in.

Bianca Ingrosso: ”Det har inte varit lätt”

– Man har ju en sån person i livet, och jag och Phillipe har en enorm dragningskraft till varandra, säger Bianca, men tillägger även att det inte har varit enkelt:

– Men det har inte varit lätt, ska sägas.

Som tur är har Bianca och Phillipe varit eniga i känslorna om att återförenas varje gång som de hittat tillbaka till varandra.

– Det är helt sjukt när vi gör slut, för vi lyckas känna exakt samma känslor samtidigt. Under tiden som vi har break ups så lyckas vi känna att det här var rätt beslut samtidigt, och sen lyckas vi sakna varandra exakt samtidigt.

Anledningen till att de gått isär

Att Phillipe på senare tid även blivit mer av en kändis har gjort att de har en speciell förståelse för varandra.

– Sen så lever vi båda i den här världen nu. Oavsett om han vill det eller inte så är han känd nu, och det är ju svårt att förstå hur den här världen fungerar om man inte har känt varandra sedan innan, säger Bianca, och Pernilla tillägger:

– Det finns ju ingen som känner dig bättre från den du var innan du blev känd och allt hände än Phillipe.

Att Bianca och Phillipe har valt att gå skilda vägar flera gånger är för att de båda är så pass dedikerade i sina karriärer med allt vad det innebär, något som gjort att de glömt bort varandra och att vårda relationen.

– Vi har aldrig tappat känslor, förklarar Bianca.

Foto: TT

TV: Bianca Ingrossos bolag gör en vinst med 202 miljoner kronor
0:52

Efter reklamen: TV: Bianca Ingrossos bolag gör en vinst med 202 miljoner kronor

(0:52)

Slå på ljud
Relaterade artiklar
Bianca Ingrosso om relationen med Phillipe Cohen: ”Som att man är singel”
Bianca Ingrosso ryter ifrån mot reklambluffen – fick fejkrumpa