Katy-perry-taylor-Swift

Därför bråkar Katy Perry och Taylor Swift

Det är sen länge känt att Katy Perry och Taylor Swift har haft ett långt bråk. Nu berättar Katy vad det egentligen handlar om.

Ett av de mest omtalade kändisbråken är det som varit mellan Katy Perry och Taylor Swift. 2015 så berättade Taylor i en intervju att bråket handlar om att Katy försökt förstöra Taylors turné genom att anställa folk från hennes crew.

Katy har tidigare inte kommenterat bråket men när hon gästade hon Carpool karaoke med James Corden så berättade hon sin version. I programmet bekräftar hon att bråket handlar om bakgrundsdansare.

Enligt Katy ska tre av hennes bakgrundsdansare ha frågat om det var okej att de åkte på turné med Taylor varpå Katy sa absolut då hon inte planerade att åka på turné just då. Hon berättar också att hon sa att om ett år då ska hon turnera så de borde alla ha 30 dagars uppsägningstid i sitt kontrakt så de kunde komma tillbaka.

Efter ett år hörde Katy av sig till dansarna och sa att hon snart tänkte dra igång varpå dansarna sa att de skulle prata med de ansvariga om det. Därefter ska dansarna ha fått sparken enligt Katy. Hon ska också ha försökt lösa problemet med Taylor men hon ville inte lyssna.

Se hela klippet här under!

Läs mer:
Miley Cyrus säger att den här Katy Perry-låten handlar om henne
Kändisarnas galna hårförvandlingar
Han ryktas vara Taylor Swifts nya pojkvän

Foto: IBL