Danny Saucedo och Molly Sandén har gjort slut

Danny Saucedo om uppbrottet från Molly Sandén: "Jag längtar efter kärlek"

Danny och Molly Sandén har gått skilda vägar. Men är fortfarande vänner.

Molly Sandén var först ut att berätta att hon och partnern Danny Saucedo valt att gå skilda vägar efter sex år tillsammans. I sin medverkan i radioprogrammet ”Gry Forsell med vänner” på Mix Megapol avslöjade hon nyheten i början av mars.

– Jag festar ensam just nu, så att säga, sa hon då till lyssnarna och meddelade samtidigt att det var sorgligt men också en del av livet.

Fortfarande vänner

Under förra veckan kommenterade Danny också uppbrottet i Nöjesbladet. I intervjun berättade han att de fortfarande älskade varandra och att de fortsätter vara nära vänner.

– Och allt det som har hänt har inspirerat oss väldigt mycket. Jag vet att hon är i studion nu och jag är i studion också. Så vi är väldigt kreativa just nu. Hon är en fantastisk person, sa han då och betonade att de skildes som vänner.

”Just nu är jag jättekär”

I samma intervju får också Danny frågan om det finns någon längtan efter ny kärlek i hans liv. Och det finns det, men här väljer han att rikta uppmärksamheten mot sig själv:

– Jag längtar efter kärlek och även efter kärlek till mig själv. Just nu är jag jättekär i mig själv.

Danny förbereder just nu sin nya show ”Run(a)way show” som har premiär i höst. Och trots att Molly inte är hans sambo längre är hon fortfarande en del av hans liv och musik, och fansen kommer sannolikt kunna läsa in slutet på deras kärlekshistoria i både Dannys och Mollys kommande produktioner.

Minns dagen han friade

Att han ser tillbaka på deras relation med kärlek och ljusa minnen blev också tydligt när han medverkade i Rix FM, där han fick frågan om vilken dag i livet han skulle vilja återuppleva. Han blir tyst och tar ett andetag innan han svarar:

– När jag friade. Det var en fin dag, säger han.

Läs också:

Danny och Molly går skilda vägar – efter sex år tillsammans

Här är nya Annabelle-trailern – vågar du kolla?