Luke Perry, Riverdale

Då sänds sista Riverdale-avsnittet med Luke Perry

Imorgon släpper Netflix det sista Riverdale-avsnittet med Luke Perry. Nu undrar alla, hur kommer det avsnittet bli?

Torsdagen den 25 april sänds det sista avsnittet med skådespelaren Luke Perry, som spelade Fred Andrews (Archies pappa) i tv-serien Riverdale. Serieskapare Roberto Aguirre-Sacasa twittrade:

”Den här veckan släpps det sista avsnittet med Luke. Precis som vanligt delar Fred med sig av sin visdom till Archie. Ett vackert ögonblick mellan far och son. Jag önskar att dessa scener aldrig skulle få ett slut”

Luke Perrys död påverkar Riverdale

Blev bara 52 år

Det var den 4 mars som Luke Perry, 52, dog av en svår stroke. Han somnade in på St. Joseph’s Hospital omgiven av sin familj. Både hans barn och deras mamma Minni Sharp, samt hans nuvarande flickvän och mamma var på plats. Förutom familjen sörjde också kollegor och fans över hela världen efter stjärnans bortgång.

”Jag har svårt att greppa att han inte kommer finnas med oss längre, med långa kramar och hur han delade sin visdom och omtänksamhet med oss alla. Jag kan bara inte tro det” skrev skådespelarkollegan Lili Reinhart.

Hur kommer sista avsnittet med Luke Perry bli?

Eftersom teamet var mitt uppe i inspelningen av säsong tre fick allt sättas på paus. Luke hann troligtvis inte slutföra sitt arbete med att spela in scenerna så förmodligen kommer författarna att iscensätta och förklara Freds plötsliga försvinnande i kommande ”Chapter fifty-four”. I samband med skådespelarens död kommenterare serieskaparen:

”Vi vet att vi måste hantera det på något sätt, men vi kommer att ge oss själva lite mer tid och rum innan vi vet hur vi ska hedra honom på bästa sätt”.

Säsongen dedikeras till Luke Perry och manusteamet har även dedikerat säsong fyra till honom.

Läs mer:

Så sörjer Riverdale-skådisarna Luke Perry – läs fina hälsningarna här!

Allt vi vet om Riverdale säsong 4

Test: Vem i Riverdale borde vara din BFF?

Foto: TT