Stranger-things-sasong-3-premiar

Då kommer Stranger things säsong 3 – se första teasern

Just nu pågår inspelningarna av Stranger Things säsong 3 och nu har de äntligen släppt en teaser från den kommande säsongen. Säg hej till Steves nya jobb!

Netflix-serien Stranger things har snabbt blivit en favorit världen över. I serien får vi följa ungdomarna Mike, Dustin, Lucas, Will och Eleven. Det har redan släppts två säsonger och den tredje är på väg.

Säsong två slutade med att hela gänget återförenades och gick på skolbalen tillsammans. Samtidigt som det inte verkade som vi sagt hejdå till ”The upside down”-världen. Det är ännu inte avslöjat exakt vad den tredje säsongen kommer att handla om men inspelningarna har i alla fall börjat.

Läs mer: Allt du behöver veta om säsong 3 av Stranger things

I den första teaser till säsong 3 får vi reda på tre saker. För det första får vi veta att det kommer ett shoppingcenter till Hawkins. För det andra får vi veta att Steve antagligen kommer att jobba i det här centrumet och bredvid honom ser vi också den nya karaktären Robin som spelas av Maya Hawke.

Den tredje saken vi får veta är när den tredje säsongen kommer. I slutet av teasern så står det nämligen att centrumet kommer nästa sommar vilket antagligen hänvisar till att säsong 3 kommer sommaren 2019. Det är alltså ett helt år kvar till dess.

Se trailern här under!

Läs mer:
11 saker du inte visste om Stranger things
Stranger Things eller Riverdale: Vilken replik är från vilken tv-serie?
Så mycket kommer Stranger things-stjärnan tjäna på nästa säsong

Foto: Netflix