Riverdale-avsnitt-9-sasong-3-netflix

Då kommer avsnitt 9 av Riverdale säsong 3 ut på Netflix

När kommer avsnitt nio av Riverdale säsong 3 ut på Netflix? Eftersom serien just nu har uppehåll kommer du att få vänta tills januari för att se nästa avsnitt.

Undrar du varför avsnitt 9 av Riverdale säsong 3 inte kommit ut på Netflix? Då kommer här svaret. Även om Riverdale säsong 3 drog i gång i oktober så har det än så länge bara kommit ut åtta avsnitt. Detta på grund av olika högtider och uppehåll i USA. Nu kommer vi också att få vänta ett tag på avsnitt 9. Riverdale har nämligen säsongsuppehåll just nu.

Så när kommer avsnitt 9 av Riverdale säsong 3 ut på Netflix?

I USA visas nya avsnitt av Riverdale varje onsdag på The CW och dagen efter klockan 9 på morgonen kommer de ut på Netflix i Sverige. Avsnitt 9 kommer ut den 16 januari i USA så vi kommer att kunna se det den 17 januari 2019 här i Sverige.

Läs mer: The Gargoyle King, droger och Hiram – så hänger allt ihop

 

 

Under de åtta avsnitten vi har fått hittills har det hunnit hända en hel del. Archie har hamnat i fängelse och sen rymt därifrån. Veronica har öppnat en lönnkrog och hon och Archie har gjort slut. Betty har varit på jakt efter The Gargoyle King och blivit inlåst hos systrarna. Jughead har börjat spela Gryphons & Gargoyles, rymt iväg tillsammans med Archie och återförenats med sin mamma och syster.

Test: Är du en Riverdale-expert?

 

 

Även om det är ett tag kvar tills avsnitt 9 kommer ut så finns det redan en trailer som avslöjar lite av vad som kommer att hända. Vi får bland annat se Veronica och Reggie komma nära varandra samt att Archie hotar att döda Hiram.

Se trailern här under!

Läs mer:

Riverdale-skaparen om vem som är The Gargoyle King

Sant eller falskt: Hur mycket kan du om Riverdale?

En av huvudkaraktärerna kan dö i Riverdale säsong 3

Foto: Netflix