Då släpps Riverdale säsong 5 avsnitt 11 på Netflix

The CW

Då kommer avsnitt 11 av Riverdale säsong 5 ut på Netflix

När kommer avsnitt 11 av Riverdale säsong 5 ut på Netflix? Eftersom serien just nu har säsongsuppehåll kommer du att få vänta ett tag för att se nästa avsnitt. Här är allt vi vet!
5 saker du kanske inte visste om skådisarna i Riverdale
1:21

Efter reklamen: 5 saker du kanske inte visste om skådisarna i Riverdale

(1:21)

Slå på ljud

Blev du också besviken när du upptäckte att det inte finns något nytt Riverdale-avsnitt att se på Netflix? Tyvärr har serien säsongsuppehåll och det kommer att dröja ett bra tag till vi får se Archice och hans vänner igen.

När släpps Riverdale säsong 5 avsnitt 11?

Det var från början sagt att serien skulle vara tillbaka den 8 juli 2021 på Netflix, alltså tre månader efter att de tagit säsongsuppehåll. Men produktionen har behövt förlänga pausen med ytterligare en månad. Det nya datumet är 11 augusti i USA, vilket betyder att avsnitt 11 kommer till Sverige dagen efter – alltså torsdagen 12 augusti.

Det är inte helt ovanligt att tv-produktioner tar pauser under inspelningen. Riverdale brukar vanligtvis ta en månads paus i januari eller december. Men på grund av pandemin ligger produktionen efter i schemat. Därför behöver de ta ett extra långt säsongsuppehåll för att komma ikapp med inspelningen.

Och när serien väl är tillbaka igen har vi nio nya avsnitt att se fram emot!

Läs allt om Netflix-serien Riverdale här!

Relaterade artiklar
Lika som bär – yngre och äldre versioner av karaktärerna i våra favoritserier