Charles Melton

Då har The Sun Is Also a Star premiär – se trailern!

I sommar har filmen The Sun Is Also a Star premiär i Sverige och i huvudrollerna hittar vi Riverdale-stjärnan Charles Melton och Yara Shahidi. De spelar två collegestudenter som på en dag faller pladask för varandra. En dramatisk och romantisk sommarsuccé!

Denna sommar kan vi räkna med romantik när Charles Meltons, nya film, The Sun Is Also a Star, släpps den 12 juli på alla Sveriges biografer. Filmen är fylld av spänning, dramaturgi och kärlek samtidigt som den påminner lite om en modern ”The Notebook”.

I filmen kommer Charles Melton, 28, spela romantikern Daniel Bae som skriver dikter i hopp om att en dag få jobba som poet, trots att hans föräldrar pressar honom att bli läkare. Vid sidan av Daniel hittar vi Yara Shahidi, 19, som spelar Natasha Kingsley, en ung jamaicansk tjej som drömmer om att bli forskare. De två ungdomarna träffas av en slump när Daniel räddar hennes liv vilket resulterar i att de tillbringar dagen tillsammans där utmaningen lyder: Kommer Daniel lyckas förföra Natasha?

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)

Filmen vänds upp och ned när Natashas familj riskerar att skickas tillbaka till hemlandet Jamaica efter att ha bott i USA hela livet. Nu måste Natasha kämpa för att få stanna samtidigt som hon gör allt för att kämpa emot sina känslor för Daniel.

Se filmens trailer här:

The Sun Is Also a Star har premiär den 12 juli.

Läs mer:

The sun is also a star – allt om Charles Meltons nya film

KJ Apa och Camila Mendes om sexscenerna i Riverdale

Kommer Jughead dö? Allt vi vet om Riverdale säsong 4

Av: Emilia Lindén

Foto: TT