Stranger-things-sasong-3-4-juli-premiar

Då har Stranger things säsong 3 premiär

Vilket datum har Stranger things säsong 3 premiär? Den frågan har vi äntligen fått svar på och sommaren 2019 är det dags.

Netflix-serien Stranger things har snabbt blivit en storfavorit och efter två säsonger är det många som ser fram emot den tredje. Redan i somras bekräftade Netflix att den tredje säsongen kommer sommaren 2019 efter att ha släppt en kortare teaser. I teasern får vi se Joe Keerys karaktär Steve jobba i ett nytt shoppingcentrum som kommit till Hawkins.

Så när har Stranger things säsong 3 premiär?

Igår släppt Netflix ännu en ny teaser och nu har de äntligen avslöjat det exakta datumet för när Stranger things säsong 3 har premiär och det är den 4 juli 2019. Det är alltså fortfarande ett tag kvar.

Stranger-things-sasong-3-premiar-netflix

Stranger things säsong 3 har premiär den 4 juli 2019.

Förutom att ha avslöjat datumet så har de också släppt en ny poster till den kommande säsongen. På den ser vi Eleven och Mike hålla varandra i handen och resten av gänget står och tittar på fyrverkerier. Både Eleven och Will tittar bakåt och ser oroliga ut samt verkar vänta på något. Texten på postern är också ”One summer can change everything” vilket inte låter så positivt.

I nuläget vet vi inte så mycket om den kommande säsongen förutom att det kommer vara ett tidshopp. Säsong 3 kommer att börja ett år efter säsong 2 och anledningen till det ska vara att skådespelare blir äldre och måste passa in. För några veckor sedan släppte Netflix också namnen på alla avsnitt men inte heller dem avslöjade så mycket.

Läs mer:

Allt vi vet om säsong 3 av Stranger things

De här Stranger things-karaktärerna skulle ha dött i säsong 1

11 saker du inte visste om Stranger things

Foto: Netflix