Då har Felix Sandmans nya serie ”Hjem til jul" premiär

Då har Felix Sandmans nya serie ”Hjem til jul" premiär

I vinter släpps Netflixs nya norska originalserie Hjem til jul, där vi kommer få se artisten och skådespelaren Felix Sandman i en av rollerna. Här är allt vi vet om tv-serien!

I våras gjorde Felix Sandman, 20, succé i Netflixs första svenska serie Störst av Allt, där han spelade den oberäknelige gymnasieeleven Sebastian. Serien blev utsedd till årets drama under Kristallengalan tidigare i år.

Störst av Allt fick en Kristall för årets drama.

Störst av Allt fick en Kristall för årets drama.

Nu tar Felix Sandman ännu ett kliv i skådespelarkarriären och medverkar i norska serien Hjem till jul (Home for Christmas), som regisseras av Per-Olav Sørensen. Felix och Per-Olav har jobbat tillsammans tidigare under inspelningen av Störst av allt.

”Här tillsammans med den coola, snälla och talangfulle Felix Sandman” skrev Per-Olav på Instagram förra året.

Vad handlar Hjem til jul om?

Den nya Netflix-serien handlar om Johanne (Ida Elise Broch) och hennes 24-dagars jakt på den perfekta dejten att ta med hem till familjen över jul.

”Med denna extremt begåvade grupp av skådespelare och författare ser vi väldigt mycket fram emot att skapa en dramakomedi till jul. Förhoppningsvis kommer det att ge publiken en feelgood-känsla, något att skratta åt och förhoppningsvis även något att tänka på. Det är också väldigt roligt att arbeta med Netflix ännu en gång kort efter att ha avslutat Störst av allt”, sa Per-Olav Sørensen i ett pressmeddelande tidigare i mars.

När har serien premiär?

Vi har tidigare fått veta att serien kommer släppas senare i år men nu avslöjar Netflix för tidningen FRIDA att serien har premiär vid jul. Det exakta datumet är dock ännu inte bekräftat.

Läs mer:

Felix Sandman om Störst av allt: ”Det fanns dagar då vi bara grät”

Unbelievable på Netflix – en serie om Marie Adlers hemska öde

24 läskiga skräckfilmer som du kan se på Netflix