Då har After We Fell premiär i Sverige

Då har After We Fell premiär i Sverige

YAY! Äntligen är det bekräftat när filmen After We Fell kommer att släppas i Sverige. Här är allt vi vet.

1:33

Efter reklamen: 14 heta filmer som får dig i stämning

(1:33)

Ända sedan den första After-filmen släpptes 2019 har fansen väntat spänt på ännu fler uppföljare. Och förra året, när After We Collided hade premiär, fick vi dessutom veta att det skulle bli två filmer till!

– Äntligen kan vi berätta att det nu är officiellt att det blir en tredje och fjärde film, avslöjade Hero Fiennes Tiffin i höstas.

– Japp, After We Fell och After Ever Happy kommer att bli till verklighet, fyllde Josephine Langford i.

Läs mer! Här kan du läsa ALLT om After-filmerna och böckerna!

När släpps After We Fell i Sverige?

Ända sedan nyheten blev offentlig har man såklart undrat NÄR den tredje After-filmen kommer att ha premiär. Det har tidigare spekulerats att After We Fell kommer att släppas någon gång under 2021, och nu äntligen har filmproduktion bekräftat olika datum för olika länder. Och Sverige, Polen och Italien är först på tur! Filmen släpps redan 1 september 2021. Medan fansen i USA och Sydkorea får vänta tills oktober.

Vad kommer After We Fell att handla om?

Filmen är baserad på den tredje boken i Anna Todds After-serie. Och i boken sker det som vanligt en hel del drama mellan Tessa och Hardin. Precis när Tessa är påväg att ta ett av sina livs viktigaste beslut förändras allt. Avslöjanden om sin och Hardins familj ställer till det för dem. Ingenting är så som Tessa tidigare trott. Hon kan varken lita på sin familj eller sina vänner. Den enda personen som hon kan vända sig till är Hardin. Men han blir rasande när han upptäcker att hon har dolt en hemlighet för honom. Och istället för att vara förstående försöker han sabotera för henne. Tessa vet att Hardin älskar henne. Men är all drama värt det? Det får vi förhoppningsvis reda på i filmen! Och tips! Om du inte kan hålla dig tills dess så kan du alltid kika i boken.

Relaterade artiklar

Test: Välj ett plagg och se vem i After du är!

Quiz: Hur mycket kan du om filmen After?