Då avslöjas vem som är Black Hood i Riverdale

Då avslöjas vem som är Black Hood i Riverdale

I en hel säsong har vi väntat på att få veta vem som döljer sig bakom masken och är Black Hood. Nu kommer vi snart få veta!

Första säsongen av Riverdale fokuserade på mordet på Jason Blossom och vem som var mördaren. Svaret fick vi i näst sista avsnittet och det verkar som att även säsong 2 kommer följa samma spår.

Vem som är Black Hood har varit den stora frågan den här säsongen och personen kommer förmodligen avslöjas i näst sista avsnittet, det vill säga avsnittet som sänds nu på torsdag den 10 maj. Det berättar KJ Apa, Cole Sprouse och Lili Reinhart för EW.

Skådespelarna avslöjar också att sista avsnittet av säsongen kommer leda in serien på en helt ny riktning – precis som i säsong 1 när Black Hood gjorde entré i sista avsnittet.

– Det som händer i slutet på säsong 2 är tragiskt men nästan märkbart. Du har nästan kunnat se tidigare att det skulle hända, säger KJ Apa.

Cole Sprouse tillägger:

– Säsongsavslutningen knyter ihop massor av trådar från tidigare avsnitt som många tittare inte har tänkt på, och berättar en story där en av personerna varit en del av ett spel där karaktären förlorat oerhört mycket helt tiden.

Enligt Imdb kommer det vara Betty som träffar Black Hood där avsnittets handling beskrivs som: ”Konflikten mellan North och Southside ökar, Veronica gör en förödande upptäckt, Betty ställs öga mot öga med Black Hood”.

Läs mer!
Galna fanteorin: Därför är Betty den riktiga Black Hood i Riverdale
Riverdale-fansens teori: Hal Cooper har en tvilling
Galna teorin: Vi har redan träffat riktiga Charles i Riverdale

Foto: The CW