Riverdale säsong 4 pausas på grund av corona

Då är Riverdale tillbaka efter corona-avbrottet

På grund av spridningen av coronaviruset har Riverdale pausat inspelningen och därför kommer det inget nytt avsnitt i dag. Men FRIDA har svaret på när serien är tillbaka som vanligt igen!

Nyligen bekräftades det att inspelningen av Riverdale säsong 4 tillfälligt stoppats på grund av spridningen av coronaviruset COVID-19. Tydligen ska en person i filmteamet ha varit i kontakt med en annan person som testats positivt för sjukdomen.

– Hälsa och säkerhet för våra anställda, skådespelare och teammedlemmar är alltid vår högsta prioritet, sa Warner Bros talesperson.

Recap av Chapter 73: The Locked Room,

Eftersom produktionen valt att pausa inspelningen av Riverdale släpps därför inget nytt avsnitt i dag. Det senaste avsnittet som ligger ute är Chapter 73: The Locked Room och i det avslöjades det en hel del! Här kommer en kort recap från vad som hände i den. (OBS! Varning för spoilers).

  • Jughead lämnade bunkern för att tillsammans med Betty konfrontera läraren Dupont och hans elever om att de försökte döda honom.
  • Vi visste sedan tidigare att det var Bret som ledde Jughead in i skogen och att det var Donna som distraherade Betty, men det vi inte visste var att Joan slog Jughead i huvudet med stenen och att Jonathan missade kolla hans puls.
  • Vi får också se hur det gick till efter att Archie och Veronica hittat Betty med stenen. Betty beordrade Archie att göra hjärt- och lungräddning på honom medan hon utförde mun-till-mun-metoden. Tillslut öppnade Jughead ögonen och han mumlade att han inte ville åka till sjukhuset. Betty ringde Charles som mötte upp de med en polisambulans som körde iväg skadade Jughead.
  • Och så kom vi äntligen till scenen där Betty, Archie och Veronica brände alla deras kläder för att förstöra alla bevis kopplade till ”mordet” på Jughead (som Stonewall-studenterna försökt sätta dit dem för).
Riverdale säsong 4
  • Vi får också veta att Dupont utnyttjade Jugheads farfar, Forsythe, genom att köpa The Baxter Brothers-storyn för knappt 5 000 dollar (vilket är ingenting jämfört med den förmögenhet han har tjänat på böckerna).
  • Betty och Jughead anklagar Dupont för att ha mördat Jane Dallas Brown, Charles W. Chickens, and Theodore Weisel för att de inte skulle avslöja att det var Forsythe som låg bakom den första novellen.
  • Dupont begår självmord genom att hoppa ut ur fönstret.

När sänds Riverdale igen?

Enligt Netflix släpps nästa avsnitt, Chapter Seventy-Four: Wicked Little Town, torsdagen den 9 april. Vi längtar!

Läs mer: 

Är Clara Berry Riverdale-stjärnan KJ Apas nya flickvän?

Test: Välj en outfit och få reda på vem du är i Riverdale

Här är filmpremiärerna som skjuts upp på grund av corona

Foto: The CW