Cole Sprouse och Lili Reinhart

Cole Sprouse om uppbrottet från Lili Reinhart: ”Allt jag har att säga”

Riverdale-stjärnan Cole Sprouse öppnar upp sig om uppbrottet från Lili Reinhart. Här är allt vi vet om deras breakup!

För er som fortfarande hade hoppats på att Sprouseharts breakup endast varit rykten har vi tyvärr dåliga nyheter. För nu bekräftar Cole Sprouse på sociala medier att han och Lili Reinhart inte längre är ihop. Paret gjorde slut redan i början på året, skriver han på Instagram.

”Jag och Lili gick isär i januari tidigare i år. I mars bestämde vi oss för att helt gå skilda vägar. Det har varit en otrolig upplevelse, jag känner mig så lyckligt lottad som fått möjligheten att bli kär. Jag önskar henne all lycka i framtiden. Det är allt jag har att säga, allt annat ni hör spelar ingen roll.”

Cole passar dessutom på att uppmärksamma Lilis nya film, Chemical Hearts, som släpps 21 augusti.

”Snart har hennes film premiär! Jag är säker på att hon är lika otrolig i den som i allt annat hon gör. Tack hörni

Lili Reinhart: ”Det var jävligt tufft”

Lili Reinhart gjorde nyligen en intervju med Refinery29 där hon berättar att hon känt sig deprimerad under de senaste månaderna.

”Jag såg inte ljuset. Det kändes som om jag höll på att dö. Det var jävligt tufft, och det finns bara en väg ut” sa hon och fortsatte:

”De senaste månaderna har varit den mest känslosamma tiden jag någonsin upplevt”.

Många av hennes fans uppfattade det som att hennes mående berodde på uppbrottet från Cole Sprouse. Men nu ryter stjärnan ifrån och menar att hennes citat enbart handlar om hennes depression och inte om breakupet.

”Citaten från min senaste intervju handlar inte om ett ”breakup”. De handlar om depressionen jag lidit av under de senaste månaderna. Jag är trött på folk som plockar ur mina ord ut sammanhanget och skapar sin egna clickbait-berättelser”.

I en annan tweet skriver hon:

”Jag skulle aldrig tala så öppet om något så privat som ett breakup. Det är otroligt privat. Jag syftade på min depression.”

Lilis och Coles kärleksresa

Ända sedan Lilis och Coles karaktärer, Betty och Jughead, blev ”Bughead” har Riverdale-fansen hoppats på att skådepelarna skulle börja dejta i verkligheten. År 2017 började rykten florera om att de umgicks privat men det var inte förrän året därpå, under Met-galan, som paret gjorde sitt första offentliga framträdande. Minns ni det här oförglömliga ögonblicket?

Lili Reinhart och Cole Sprouse på Metgalan 2018

Relationen mellan Lili och Cole varade i tre år. Vi får hålla tummarna att de fortfarande är goda vänner och att inspelningen av Riverdale säsong 5 snart blir klar!

Läs mer:

Riverdale-stjärnan Lili Reinhart kommer ut som bisexuell: ”Jag är stolt”

Allt om Lili Reinharts och Cole Sprouses relation – från då till nu

Quiz: Kan du se skillnaden mellan Dylan och Cole Sprouse?

Foto: TT