Cole Sprouse om den galna fan-upplevelsen (på toaletten!)

Cole Sprouse om den galna fan-upplevelsen (på toaletten!)

Om du är känd får du räkna med att ha massa fans efter dig. Men den här händelsen som Cole Sprouse var med om var minst sagt galen.

Cole Sprouse gör just nu succé med rollen som Jughead i Riverdale. Skådespelaryrket är däremot ingenting nytt för honom och som barn var han och tvillingbrodern Dylan Sprouse Disney Channel-stjärnor med tv-serierna Zack och Codys ljuva hotelliv och Zack och Codys ljuva havsliv.

Det var under den tiden som Cole Sprouse och hans familj var på skidsemester och åt på en restaurang när en grupp med unga fans dök upp.

– Jag var tvungen att gå på toaletten, så jag reser mig upp från bordet och tio andra barn följer efter mig. Jag hoppas att det ska vara ett privat toalettbås och jag går in och det är en rad med bås, säger Cole till Glamour.

Några killar följde efter honom in på toaletten och en av dem började kolla om han är i något av båsen.

– Så jag gjorde den konstiga saken att lyfta upp mina fötter så att de inte syntes under dörren men han går fram till mitt bås och vi får ögonkontakt genom glipan mellan väggen och båset och jag sitter där med mina ben upp och det ser ut som att jag föder barn. Jag har aldrig känt mig så naken i hela mig liv. Han såg förskräckt ut.

Läs mer!
Se första bilden från Cole Sprouse nya film
Cole Sprouse och Lili Reinhart på kärlekssemester – se bilderna här
Här är Cole Sprouse hemliga Instagram-konto – som du inte får missa

Källa: Just Jared JR

Foto: IBL