Cole Sprouse och Lili Reinhart på kärlekssemester – se bilderna här

Cole Sprouse och Lili Reinhart på kärlekssemester – se bilderna här

Cole Sprouse och Lili Reinhart har tidigare hållit sitt förhållande privat. Nu visar de däremot upp att de är på semester tillsammans.

Fansen har vetat om Cole Sprouses och Lili Reinharts förhållande länge, även om de valt att inte bekräfta att de är tillsammans. I början på april besökte Riverdale-casten Paris och paret fångades på bild när de kysstes och höll varandra i handen.

Alla ville att de skulle erkänna att de var tillsammans och när Lili Reinhart då fick frågan svarade hon ”är inte det uppenbart?”.

Nu verkar det som att paret inte försöker dölja sin kärlek längre. Medan den större delen av kändiseliten var på Coachella i helgen valde de ett mer privat resmål. Cole och Lili är nämligen på Mexikos västkust.

”Jag hoppas alla har det roligt på Coachella – men jag är bokstavligt talat i himlen”, skrev Lili på sin Instagram story.

Hur vi vet att hon är där med Cole? De har båda lagt upp snaps från exakt samma ställen. Cole har även postat en video där en tjej rider framför honom – samtidigt som Lili har filmat sig själv när hon sitter på en häst till sin egen story.

Se deras Instagram stories här!

Läs mer!
Se de romantiska bilderna på Cole Sprouse och Lili Reinhart i Paris
Här svarar Cole Sprouse på ryktena om att han och Lili Reinhart dejtar
Lili Reinhart om att spela in kyss-scener med Cole Sprouse

Foto: Stella pictures, Instagram